Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mért nincsenek Watchmen szerű...

Mért nincsenek Watchmen szerű "szuperhősök"?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezer oka van, de jó lenne leírva látni mindenkinek a véleményét.

#Watchmen #mehikó batman #szőr sajtos pufi
2012. okt. 28. 20:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Jó lenne, ha lennének. Mármont azok az igazik, akik éjjelente az utcákat lesve vigyáznának ránk.

Csakhogy velük jönnének a szupergonoszok is.

2012. okt. 28. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
*mármint
2012. okt. 28. 20:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Mert akinek lenne pénze olyan felszereléshez, ami "szuperhőssé" tenné, azt nem érdekli, hogy valakit megkéselnek egy sikátorban. Vagy nem tudom. Jó kérdés valóban, szükség lenne rájuk.
2012. nov. 3. 20:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Ja én is legszívesebben az utcára mennék szuper-hősködni, ha nem lennék 16 éves és nem félteném annyira a új Nike cipőmet.
2012. nov. 4. 15:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Mert az első akción agyonlőnék őket egy pisztollyal.
2012. nov. 11. 08:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"Ja én is legszívesebben az utcára mennék szuper-hősködni, ha nem lennék 16 éves és nem félteném annyira a új Nike cipőmet."

LOL!!!

Ez kb. olyan, mint amikor a fülig szerelmes srác levelet írt a barátnőjének!

"Drágám, lehoznám néked a csillagokat is az égből, tűzön-vizen átmennék érted. Ha nem esik hétvégén az eső, akkor meglátogatlak!"

2012. dec. 14. 00:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Miért nincsenek szuperhősök?

Ahhoz, hogy valaki szuperhős legyen ki kell valamivel emelkednie a többi ember közül. Ez viszont már lehetetlen. Nemhiába, a Colt fegyvergyárnak is az volt az egyik mottója: "Egyenlővé teszlek bárkivel."

2013. febr. 28. 21:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért nincsnek, mert ehhez idő kell és bátorság. A filmekkel ellentétben, ha leszúrnak nem biztos, hogy megúszod, vagy ha golyót kapsz csak úgy kihevered. SAjonos ideje sincs az embernek és mint már korábban említették megjelnennéenk a főfőgonoszok, csak azért, hogy egy jót szorakozzanak.
2013. ápr. 18. 22:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Mert egyszerűen nem ilyen egy utcai harc, mint ahogy a filmben zajlik. Amúgy imádom a filmet, nálam az egyik legjobb képregény adaptáció:)
2013. júl. 25. 15:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogy én mennyire szívesen kimennék az utcára éjszaka! Ezt az érzést egyre nehezebb visszafognom, ugyanakkor azt is tudom, hogy nem lennék nagy falat egy rablónak, késelőnek vagy isten tudja minek.
2013. okt. 27. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!