Miért nincsenek barátaim? Kor 33
Nem ismerem a barátaidat, így nem tudom megmondani, hova tűntek.
Én ugyan csak 23 éves vagyok, de ugyanezt vettem észre, hogy lemorzsolódnak a barátok előbb utóbb..Mert mindenkinek megvan a saját élete, éli a napjait... Engem ez sokáig bántott, hogy sok éves barátság után így eltűnnek az emberek, de talán nem is voltak igazi barátok.
Kb 2 éve van két új barátom, akikkel nagyon jó, közeli lett a kapcsolatom, és már nem bánom a "régieket". Tovább kell lépni. Ez van sajna..
Ennyi idősen már mindenkit a pénz motivál a barátkozásnál.
Próbálj meg hobby körökből barátokat keresni, pl. sportolni jársz, gombát szedsz, mittomén...
Köszönöm a válaszaitokat.Interneten vannak oldalak,ahol barátokat lehet találni,lehet valakinek sikerül is nekem nem igazán,kisvárosban élek,és itt alig akad aki szeretne barátot.A távolabbiak pedig pár levél után megunják a dolgot.Igazatok van ha a régi ,gyerekkori barátok eltűntek,megkoptak,akkor nem sok esély van újat találni.Hobbim az sajna nem nagyon van,gyermekem nincs ,ez is nehéz,akinek van szinte szóba sem akar állni velem,mert úgy érzi talán Én nem tudok vele beszélgetni a gyerekekről.Na mindegy csak jól eset kipanaszkodni magam.
Még egyszer köszönöm a válaszokat.
Sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!