Van egy ember aki rám van szállva külföldről, és leveleket irogat. Rám van szállva, szerintetek mit cisnáljak? (Részletek a kérdésben)
Nem igazán ismerem az a baj. Görögországban él.
Már pénzt is küldött nekem, de nem igazán van kedvem egy totál ismeretlen középkorú férfival összejönni.
Kerülhetek bajba ha azt mondom neki elmegyek, de mégse, ha már küldött pénzt? (Tényleg nincs kedvem elmenni hozzá, de a pénzt meg nem küldöm vissza neki ha már rámenős hülye volt hetekig[20.000Ft...])
Kérlek ne gyertek azzal, hogy mekkora szemét vagyok, inkább adjatok tanácsot.
[26/L]
"Nem hiszem hogy 20ezereért kijönne az interpol, ez durván költői túlzás."
Ezért írtam, hogy úgy jobban járnál. De nem fogsz. :)
"Nem kamu, mert tényleg vannak ilyen hülyék."
Többek között azért gondolom kamunak, mert már mindennek elmondtuk, csalónak, tolvajnak, stb., és kicsit sem kapta fel a vizet. A kamugépek szoktak így reagálni.
Jajj, annyira nevetséges vagy!
Nem egészen értem, hogy nekünk akarsz hazudni vagy magadnak.
Egyik sem megy jól, valljuk be őszintén.
Az egy dolog, hogy te ott kint mit csináltál vele, nem ránk tartozik. Az sem, hogy ismerősök lettetek a neten.
De ha zaklat valaki, akkor nem a számlaszámommal védekezek.
Miért nem voltál egyenes? Mondtad volna, anyagi gondjaid vannak, talán ez is elfogadhatóbb lett volna a helyzetedet nézve. De mindenképpen korrektebb.
Olyan játékot játszol, amiből már csak te jöhetsz ki vesztesen, hálistennek. Mert megérdemled. Nem hiszem, hogy 26 éves vagy, mert ahhoz nincs elég eszed.
Jó kis lecke lesz ez az élettől, nem vagyok rosszindulatú, de remélem úgy alakulnak a dolgok, hogy elmenjen a kedved az ennyire unfair játékoktól.
Ő is csak ember, aki segített neked ráadásul, most meg ide jöttél hazudozni, hogy zaklat, de a pénze kéne.
Vicc vagy ember!
Kiváncsi lennék, aki lepontozott minket, a válaszunk melyik részével nem ért egyet?
Kezet foghat a kérdezővel. És mennyi ilyen nő van.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!