Van egy ember aki rám van szállva külföldről, és leveleket irogat. Rám van szállva, szerintetek mit cisnáljak? (Részletek a kérdésben)
Nem igazán ismerem az a baj. Görögországban él.
Már pénzt is küldött nekem, de nem igazán van kedvem egy totál ismeretlen középkorú férfival összejönni.
Kerülhetek bajba ha azt mondom neki elmegyek, de mégse, ha már küldött pénzt? (Tényleg nincs kedvem elmenni hozzá, de a pénzt meg nem küldöm vissza neki ha már rámenős hülye volt hetekig[20.000Ft...])
Kérlek ne gyertek azzal, hogy mekkora szemét vagyok, inkább adjatok tanácsot.
[26/L]
Az legyen, hogy szégyelld magad.
1. Felmentél egy idegen lakására - elment az eszed?
2. Igenis játszadoztál vele, megadtad a számlaszámodat!? - megint csak elment az eszed?
3. Most meg a pénzét sem akarod visszaadni, holott eszedben sincs - és sosem volt - arra használni, amire adta.
Szánalmasan szemét vagy, ne is haragudj. Én is nő vagyok, de ilyenkor szégyellem.
Aztán meg csodálkozunk, hogy miért néznek le a férfiak...
Igen, a pénz jól jött, de mást nem akarok tőle.
Megmondjam neki hogy köszönöm a pénzt, de mégsem megyek el hozzá, mert nem akarok tőle semmit, azt' csá?
1. Nem adjuk meg a számlaszámot, vagy bármi elérhetőséget egy ilyen "semmilyen ismerettség" után.
2. Ha tényleg nincs időd kimenni,akkor nem jópofizni kellett volna és rábólintani,hanem erélyesen megmondani hogy NEM.
Meg különben is, én fogom fel csak rosszul? De egyáltalán minek mentél el akkor a lakására?
Vagy csak szórakozol itt?
Lehet, hogy trollkodás, ilyen idióta nő (remélem) nincsen!
Ki kéne töröltetni a kérdést...
"Az legyen, hogy szégyelld magad.
1. Felmentél egy idegen lakására - elment az eszed?
2. Igenis játszadoztál vele, megadtad a számlaszámodat!? - megint csak elment az eszed?
3. Most meg a pénzét sem akarod visszaadni, holott eszedben sincs - és sosem volt - arra használni, amire adta.
Szánalmasan szemét vagy, ne is haragudj. Én is nő vagyok, de ilyenkor szégyellem.
Aztán meg csodálkozunk, hogy miért néznek le a férfiak..."
Én nem tudok közvetlen megsérteni valakit, nem olyan vagyok, bocsánat. A pénzre meg RENGETEG zaklatás után mondtam igent.
" A pénzre meg RENGETEG zaklatás után mondtam igent."
Ezen jót nevettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!