Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van egy ember aki rám van...

Van egy ember aki rám van szállva külföldről, és leveleket irogat. Rám van szállva, szerintetek mit cisnáljak? (Részletek a kérdésben)

Figyelt kérdés

Nem igazán ismerem az a baj. Görögországban él.

Már pénzt is küldött nekem, de nem igazán van kedvem egy totál ismeretlen középkorú férfival összejönni.

Kerülhetek bajba ha azt mondom neki elmegyek, de mégse, ha már küldött pénzt? (Tényleg nincs kedvem elmenni hozzá, de a pénzt meg nem küldöm vissza neki ha már rámenős hülye volt hetekig[20.000Ft...])

Kérlek ne gyertek azzal, hogy mekkora szemét vagyok, inkább adjatok tanácsot.

[26/L]

2012. nov. 21. 10:29
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Nem akartam megsérteni, aztán a végén már szenvedésemben mondtam neki egy igent. Én csak azt szeretném megtudni hogyan tudom lekoptatni.
2012. nov. 21. 11:26
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, te szegény, mindjárt sajnálni kezdelek! Azért szenvedtél, mert annyira akartak fizetni, hát végül kiszenvedted magad, és beadtad a derekadat: elfogadtad a pénzt!

Mondd, te minket nézel ilyen hülyének, vagy te magad vagy ennyire idióta?

2012. nov. 21. 11:28
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
A görög-magyar jogsegély program keretében a 20 ezer forintot le kell dolgoznod egy bizonyos Nagy Alekosz alagsori rezidenciáján.
2012. nov. 21. 11:29
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem mentem volna fel egy idegen lakására!! Nagyon felelőtlen vagy. És a számlaszámodat sem kellett volna megadni. 20 ezer forint nem sok pénz, nem hiszem hogy annyira ki lennél ezzel segítve. Megéri 20 ezer forint azt, hogy lelkileg ezen aggódjál? Hogy most mi lesz? Meddig fog zaklatni, győzködni, meg fog e keresni?

Simán megkereshet a bankszámlaszámod, neved, facebookod alapján. ...

Én nem lennék nyugodt a helyedben.

2012. nov. 21. 11:29
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy szólok, hogy létezik európai fizetési meghagyás is a világon... Olvass utána egy kicsit, talán átgondolod, nem kellene-e visszautalni azt a pénzt.
2012. nov. 21. 11:30
 26/42 anonim ***** válasza:
86%

"Igen, a pénz jól jött, de mást nem akarok tőle."

Akkor egy egyszerű szélhámos vagy. Ezen nincs mit szépíteni. Leírták, hogy küld vissza a pénzt, írd meg, hogy elég volt, és utána ne reagálj rá. Ha 20ezerért vállalod, hogy megkeressen (mert ha akar megtalál), akkor így jártál.

(Amúgy talán még jobban is járnál, ha az Interpol keresne meg. Úgy jobbak a túlélési esélyeid.)

2012. nov. 21. 11:30
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
én mégis azt mondom küld vissza a pénzt,és nagyon egyszerűen mond meg neki ne zaklasson ,hagyjon békén .Pont.Ha ezek után is zaklat fordulj a hatósághoz.Egyébként felháborító a hozzáállásod a pénze kell de más nem ,ne csodálkozz ha a pasas finanszíroz te meg nem mondasz neki semmit,egyszerű kerek perec :NEM!!
2012. nov. 21. 11:31
 28/42 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy szerintem akkora KAMU a kérdés, hogy csak úgy zörög!
2012. nov. 21. 11:32
 29/42 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy 20ezereért kijönne az interpol, ez durván költői túlzás.

Visszaküldöm a pénzt, és durván lekoptatom, ennyi.

Még jó hogy nem a valódi nevem van facebookon....

30/42 anonim ***** válasza:
100%

nem azért zaklatott h pénzt adhasson hanem h kimenj hozzá erre nem gondoltál? A pénzt azért adta h kimenj. Te meg tudtad h nem mész ki mégis elfogadtad. Ergo tisztában vagy vele h hazudtál neki és átcseszted szegény fejét.

Ezek után utald vissza és ne beszélj vele többet csak így tudod lezárni a dolgot. Még viszonylag tisztességesen...

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!