Nem tudom már elviselni az albérletünk tulaját, tönkre akarja tenni a házasságomat?
Szerencsére ritkán találkozom vele,a pénzügyeket a férjem intézi.Mikor ideköltöztünk 1 éve,már nem volt munkám,azóta sincs.Folyton megaláz,én meg nem vagyok az a visszaszólogató típus.
Azt mondta hogy gyerekes vagyok,olyan mint egy FOGYATÉKOS,akit mindig tutujgatni kell.
És megkérdezte:"Jó eltartottnak lenni?"
És még sorolhatnám.Természetesen mindezt a férjem jelenlétén kívül.Ha Ő is ott van akkor csak finoman szúrkál.
Ja,és arra is célozgat hogy kövér vagyok.
Komolyan mondom már rettegek hogy ha találkoznom kell vele.
Amikor azokat a dolgokat is mondta,egész délután bőgtem.
Viszont a férjem se**ét meg nyalja(már elnézést).
Cseszeget hogy csöndes vagyok,de az a helyzet hogy inkább nem szólalok meg,különben kicsúszna a számon hogy mekkora egy fösvény,pénzhajhász,kétszínű,alattomos zsidó.
26/L
Dehogy mondja. Hogy keressen másik albérlőt, aki nem fizet rendesen? Tönkre vágja a lakását? Hangos, zajong?
Netán számlát kér? Mert az a vég lenne, mert adózni kéne...
Mert szöget ver a falba, nem megfelelően használja a lakását..Ugyan már! Egy főbérlőnek ez nagyon kockázatos...
Esetleg két embernek kiadja a lakását, és beköltözik vidékről az összes rokon? Mondjuk, akibe van egy-két vonóval? Szekrény méretű albérlő, akit sámliról sem ér el?
Ne félj már tőle, az Isten áldjon meg!!!
Na igen,mi ketten vagyunk a férjemmel,még soha egy napot sem késtünk a lakbérrel,az összes számla mindig időben be van fizetve,nem hangoskodunk,nem jár fel hozzánk senki,és most festettük ki az egész lakást,mert az előző lakók úgy hagyták itt mint a disznóól..igaz a festéket ő vette,(még szép),de a munka ránk maradt.
És én semmit nem ártottam neki,egy rossz szót nem szóltam.
Mégis ilyen patkány módon viselkedik velem.Én meg nem vagyok ilyen gerinctelen féreg,ha akarnék se tudnék így viselkedni.
Bár ma eszembe jutott az is,talán a Hitler kép szúrja a szemét a falon.
"kétszínű,alattomos zsidó "
+ Hitler kép a falon
Úgy rugnálak ki, hogy...
10.és 14. válaszoló voltam..
De: ha Nálad Hitler kép van a falon, akkor bocsánat, én vagyok a hülye, hogy törtem magam a válasszal. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!