Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem tudom már elviselni az...

Nem tudom már elviselni az albérletünk tulaját, tönkre akarja tenni a házasságomat?

Figyelt kérdés

Szerencsére ritkán találkozom vele,a pénzügyeket a férjem intézi.Mikor ideköltöztünk 1 éve,már nem volt munkám,azóta sincs.Folyton megaláz,én meg nem vagyok az a visszaszólogató típus.

Azt mondta hogy gyerekes vagyok,olyan mint egy FOGYATÉKOS,akit mindig tutujgatni kell.

És megkérdezte:"Jó eltartottnak lenni?"

És még sorolhatnám.Természetesen mindezt a férjem jelenlétén kívül.Ha Ő is ott van akkor csak finoman szúrkál.

Ja,és arra is célozgat hogy kövér vagyok.

Komolyan mondom már rettegek hogy ha találkoznom kell vele.

Amikor azokat a dolgokat is mondta,egész délután bőgtem.

Viszont a férjem se**ét meg nyalja(már elnézést).

Cseszeget hogy csöndes vagyok,de az a helyzet hogy inkább nem szólalok meg,különben kicsúszna a számon hogy mekkora egy fösvény,pénzhajhász,kétszínű,alattomos zsidó.

26/L

2012. nov. 20. 16:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
60%
Mond, te normális vagy? Remélem ez egy kamutopik (és akkor is van valami bajod), de ha nem: mi-ért laksz ott??? Szótagolnám jobban, hogy értsd, de kevés a magánhangzó a szavakban...
2012. nov. 20. 16:58
 2/19 anonim ***** válasza:
16%
Nő? Mert akkor lehet, hogy a férjedre hajt.
2012. nov. 20. 16:59
 3/19 anonim ***** válasza:
96%
mivan?? főbérlőddel vagy ilyen viszonyba? Hát első szóra kiosztottam volna úgy a nőt ha sérteget hogy megemlegeti aztán költöztem volna el. Nem hiszem el hogy tűröd hogy egy idegen sértegessen és beleszóljon a magánéletedbe.
2012. nov. 20. 16:59
 4/19 Jégtánc ***** válasza:
95%
Figyelj,attól hogy a főbérlőtök,nem vagy köteles tolerálni ezeket a beszólásokat.Tessék a sarkadra állni.Vagy szereted ha inkább eltaposnak?
2012. nov. 20. 17:00
 5/19 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy amióta nincs munkám,nem olyan egyszerű a költözés,mert nem tudjuk az 1-2 havi kauciót kifizetni:(

És tudom hogy ezt nem szabadott volna hagynom,de annyira meglepődtem akkor,hogy meg se tudtam szólalni:(

2012. nov. 20. 17:02
 6/19 A kérdező kommentje:
Ja és nő,de elég idős,mi meg fiatalok vagyunk.
2012. nov. 20. 17:03
 7/19 anonim ***** válasza:
95%
gondolom itt is van kaukció ha nincs károtok azt visszakapjátok és az új lakásba "fektetitek"
2012. nov. 20. 17:05
 8/19 A kérdező kommentje:
Ez nem kért kauciót.
2012. nov. 20. 17:06
 9/19 A kérdező kommentje:
Olyan hülye nyomi vagyok :,((( Most meg már mit csináljak?Meglátom és görcsbe van a gyomrom:(
2012. nov. 20. 17:08
 10/19 anonim ***** válasza:
94%

Mit keres ott a főbérlő? Max. havi 1szer mehetne, a pénzért..De azt is meglehet oldani, átutalással.

Ne legyél mát ilyen nyúl..

Hat éve nem láttam az albérlőmet..Befizeti a számlámra a pénzt, és kész. Egy évbe egyszer, ha beszélünk telefonon.

Minden emberre lehet jelzőket rakni, de a származása miatt,

nagyon, de nagyon nem tisztességes dolog.

Nem vagyok zsidó. Cigány sem.

2012. nov. 20. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!