Nem tudom már elviselni az albérletünk tulaját, tönkre akarja tenni a házasságomat?
Szerencsére ritkán találkozom vele,a pénzügyeket a férjem intézi.Mikor ideköltöztünk 1 éve,már nem volt munkám,azóta sincs.Folyton megaláz,én meg nem vagyok az a visszaszólogató típus.
Azt mondta hogy gyerekes vagyok,olyan mint egy FOGYATÉKOS,akit mindig tutujgatni kell.
És megkérdezte:"Jó eltartottnak lenni?"
És még sorolhatnám.Természetesen mindezt a férjem jelenlétén kívül.Ha Ő is ott van akkor csak finoman szúrkál.
Ja,és arra is célozgat hogy kövér vagyok.
Komolyan mondom már rettegek hogy ha találkoznom kell vele.
Amikor azokat a dolgokat is mondta,egész délután bőgtem.
Viszont a férjem se**ét meg nyalja(már elnézést).
Cseszeget hogy csöndes vagyok,de az a helyzet hogy inkább nem szólalok meg,különben kicsúszna a számon hogy mekkora egy fösvény,pénzhajhász,kétszínű,alattomos zsidó.
26/L
Az a baj hogy amióta nincs munkám,nem olyan egyszerű a költözés,mert nem tudjuk az 1-2 havi kauciót kifizetni:(
És tudom hogy ezt nem szabadott volna hagynom,de annyira meglepődtem akkor,hogy meg se tudtam szólalni:(
Mit keres ott a főbérlő? Max. havi 1szer mehetne, a pénzért..De azt is meglehet oldani, átutalással.
Ne legyél mát ilyen nyúl..
Hat éve nem láttam az albérlőmet..Befizeti a számlámra a pénzt, és kész. Egy évbe egyszer, ha beszélünk telefonon.
Minden emberre lehet jelzőket rakni, de a származása miatt,
nagyon, de nagyon nem tisztességes dolog.
Nem vagyok zsidó. Cigány sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!