Büdös kolléga. Mit lehetne tenni? Nektek volt/van hasonló esetetek?
Figyelt kérdés
Egyik kollégám (nem cicomázom) baromi büdös. Átható izzadtságszag + lábszag, pedig nem szegény ember, és abszolút észre sem veszi magán. Előtte a kolléganőmmel mindig a fürdésről és ilyen-olyan jó illatú tisztálkodószerekről beszélünk, de nem esik le neki.
Főnöknek szóltunk már, azt mondta majd beszél vele, de még ez nem történt meg.
Nem vagyok a kollégámmal olyan bizalmas viszonyban, így nem is merem neki megmondani, de más sem.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Nektek van hasonló büdös ismerősötök vagy társatok? (o.társ, munkatárs stb)
Egyszerűen nem értem, hogy egyes emberek hogy tudják magukat ennyire elhagyni, amikor láthatóan mindenkit zavar, mert senki nem szeret a közelében lenni.
2012. nov. 20. 11:07
21/21 anonim válasza:
A héten új kollégát kaptunk, aki nagyon jól, sőt kiválóan végzi a munkáját, hatalmas segítség. De egy nagy baj van vele, és az a kellemetlen szaga. Eddig mindennap éreztem. Nagyon rendes, jó fej srác, de szólni nem merek neki. A többiek nem tették még szóvá se nekem, se neki ezt a problémát, pedig jó a szaglásom. Vagy a ruháját nem mossa elég gyakran vagy eü. problémája van. Sosem ebédelünk egyszerre az asztalnál, és a közelében lenni sokat sem szeretek lenni. Patthelyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!