Büdös kolléga. Mit lehetne tenni? Nektek volt/van hasonló esetetek?
Egyik kollégám (nem cicomázom) baromi büdös. Átható izzadtságszag + lábszag, pedig nem szegény ember, és abszolút észre sem veszi magán. Előtte a kolléganőmmel mindig a fürdésről és ilyen-olyan jó illatú tisztálkodószerekről beszélünk, de nem esik le neki.
Főnöknek szóltunk már, azt mondta majd beszél vele, de még ez nem történt meg.
Nem vagyok a kollégámmal olyan bizalmas viszonyban, így nem is merem neki megmondani, de más sem.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Nektek van hasonló büdös ismerősötök vagy társatok? (o.társ, munkatárs stb)
Egyszerűen nem értem, hogy egyes emberek hogy tudják magukat ennyire elhagyni, amikor láthatóan mindenkit zavar, mert senki nem szeret a közelében lenni.
Elso vagyok.
Sokan vannak, akiknek egészségugyi problémái vannak. De rengeteg olyan ember van, aki nem mosakodik, mert drága a víz, budos a ruhája, mert havonta csak 1x cseréli stb.
Kollégám nem beteg. Ismerem az egyik rokonát, ő mondta, hogy a fürdés (és ezalatt nem a kádban pancsikolást értem, hanem mindennemű tisztálkodást) nem az erőssége.
Szóval itt nem betegségről van szó, csak hogy lezárjam a kialakult kis vitát.
"A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad"
Mint mondtam, ismerősétől (akivel egyébként nagyon jóban vagyok) tudom, hogy semmilyen efféle problémája nincs, egyszerűen nem tisztálkodik.
Egyszerű a betegségre ráfogni, holott szinte mindenki tudja, hogy semmiféle betegsége nincs, hanem szimplán igénytelen. Nem jó vele egy légtérben dolgozni de sajnos muszály.
Fogalmunk sincs, hogy adjuk a tudtára, mert a főnök szerint is kényes téma.
Volt hasonló rokonom is, ő is olyan volt, hogy szimplán nem tisztálkodott, semmilyen rendellenessége nem volt. Aztán közelebbi rokonai a tudtára adták, azóta semmi ilyesmi problémája sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!