Titeket mennyire érdekel/bánt/befolyásol, ha egy szinte tökéletes nőtt láttok a Tv-ben/utcán magatokhoz képest?
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 23:10
11/30 anonim válasza:
nem érdekel/bánt/befolyásol mert tudom magamról hogy vagyok én is olyan szép
12/30 anonim válasza:
Figyi Rami, az nem jutott eszedbe hogy nem mindenki küzd kisebbségi komplexussal?
13/30 anonim válasza:
Engem komolyan érdekel a korod. Semmi hátsó szándékom nincsen.
15/30 betlindis válasza:
engem inspirál, hogy még többet hozzak ki magamból.
16/30 anonim válasza:
Én meg olvasgatom a Rami kérdéseit és azt hiszem szerelmes vagyok. Hozzáfogható csodálatos lány nincs több.
18/30 anonim válasza:
Kábé annyi hogy ránézek "de szép nő" - gondolom magamban és megyek tovább. Különösebb gondolataim nincsenek, nem irigykedek és nem esek depibe hogy én nem vagyok annyira szép mint ő.
19/30 anonim válasza:
Nem, ez nem vicc. Majd én bevállalom őt, így megmentem a GYK társadalmát a többi kérdésétől:D Na Rami, akarsz egy 10/10-es, jóképű barátot?
20/30 anonim válasza:
Ilyenkor sokszor elszomorodom, legalábbis eszembe jut, hogy milyen kár, hogy én nem vagyok ilyen szép. Mennyivel másabb lenne az életem, boldogabb lennék, ha olyan gyönyörű lennék, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!