A barátnőm mindig mesélt 3 barátjáról, de kiderült
hogy nem léteznek. Mit tehetnék?
Nekem is volt egy ilyen osztálytársam.Ő azt találta ki,hogy háromszor elvetélt és hogy egy énekessel jár.
2012. nov. 8. 23:08
En is sokszor gondolkodtam rajta a kozepiskolas koromban , hogy ki kellene talalni valamifele kamupasikat, mert annyian cseszegettek hogy sehol semmi.De aztan inkabb becsuletesen alltam a sarat,azt hogy piszkaljanak.Nem is tudom...talan a baratnod szegyenli es fel a megalaztatastol? bar szamomra az is megalazo lenne (sot talan jobban), ha rajtakapnanak a kis kepzeletbeli kitalalt barataimrol.Na de izlesek es pofonok.Nagyon ne iteld el azert, max annyit tehetsz hogy ovatosan utalgatsz ra, hogy elotted erre a szinjatekra semmi szuksege, mert megbizhat benned , nem nezed le miatta es nem kell foloslegesen trappalnia magat.Am most belegondoltam, hogy mekkora melo lehet mar folyamatosan azon agyalni, most epp mit hazudjon.
2012. nov. 8. 23:16
Különben azt már én is hallottam, olvastam valahol, jó tanácsként, hogy azok a nők, akik egyedülállók már egy jó ideje, hazudjanak egy pasit az ismeretségi, rokoni körüknek, hogy békén hagyják őket. Akár mutassanak egy kamufényképet is / akárkiről, hogy "Ő az udvarlóm, X,Y." /Mert valahogy a nőket jobban cseszegetik ezzel, a mai napig is, ha egyedül vannak, mint a férfiakat.
2012. nov. 9. 00:12
Érdekes, hogy ez milyen gyakori a 14-16 éves lányok körében. Nálunk is volt több lány, aki olyanokat talált ki, hogy mindenki csak nézett.. az a furcsa, hogy ők többnyire nem tudnak mértéket tartani és iszonyat képtelenségeket találnak ki. Barátnődnek is egyből három barátja van, nem elég egyről hazudozni.:P
Szerintem, ha nem bosszantó mértékben csinálja, jobb ha hagyod. Ha viszont túlságosan "hülyének néz", akkor el lehet vele beszélgetni, hogy neked ő ettől nem lesz több, sőt, többre értékelnéd, ha őszinték lehetnétek egymással.
2012. nov. 9. 08:44
15/18 A kérdező kommentje:
19éves a lány az a baj :S nem haragszom rá és nem azért akarok segíteni hogy háh hazudtál, csak aggódom hogy tényleg kinövi-e vagy komoly a baj.... na persze kicsit rosszul esik hogy egy csomót mesél nekem róluk és szemrebbenés nélkül hazudik, de tudom hogy nem velem hanem a saját életével/ magával van gondja
16/18 A kérdező kommentje:
ja és nem úgy barát mint pasi. az egyik elvileg szerelmes belé de ő nem. a másik pasi meleg a 3. egy lány
Értem..:-/ Mondjuk, ha még exeket hazudna magának említés szintjén az is inkább elmenne 19 évesen, de ez tényleg egy kicsit ijesztően hangzik.
Valahogy tényleg el kéne beszélgetni vele (én szívem szerint pszichológushoz zavarnám), persze ez tényleg nagyon nehéz, hisz akármilyen finoman hozod föl nincs kizárva, hogy még ő sértődik meg és akar elüldözni magától.
2012. nov. 10. 08:52
Szerintem próbáld meg finoman megmondani neki, egyszer ülj le beszélgetni vele. Nekem az egyik barátnőm szexinek tartja a mesefigurákat, például Szőnyeget az Aladdinból és Zordont, úgyhogy még én sem tudom mihez kezdjek ezzel, téged vigasztaljon az, hogy mindig van keményebb ügy.
2012. nov. 10. 20:29
Kapcsolódó kérdések: