Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőm mindig mesélt 3...

A barátnőm mindig mesélt 3 barátjáról, de kiderült hogy nem léteznek. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Sokat mesélt róluk. Mindig mondta hogy találkoztak ezt és ezt csinálták, régi történetek stb. Nem részletezném milyen jelekből de rájöttem nem léteznek. Nem tudom hogy mit tehetnék mint baràtnője. (barát nem pár) Minden más szempontból normális átlagis okos. Tegyek valamit vagy hagyjam..?
2012. nov. 8. 21:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
44%
NEm valószinü, hogy nem leteznek, nem tudom, miböl jöttél ilyen ötletre.
2012. nov. 8. 21:36
 2/18 A kérdező kommentje:
Első ezt a részt ugorjuk át,100%.
2012. nov. 8. 21:38
 3/18 anonim ***** válasza:
51%
Kérd meg hogy mutassa be őket és akkor lebukik, majd finoman kérdőre vonhatod hogy miért találta ki.
2012. nov. 8. 21:47
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
ne tegyél semmit. minek akarsz bármit tenni?
2012. nov. 8. 21:48
 5/18 A kérdező kommentje:

millioszor kértem , de sajnis mindegyikük nagyon félénk a találkozokhoz, a facebookhoz, az emailhez, a fényképekhez, sőt mind mahántanulók... és még sok egyéb kfogás ami miatt nem ismethetem őket.

lehet nem kéne tennem semmit csak félek a barátnőm sincs a dolog tudatàban..

2012. nov. 8. 21:54
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom, nehéz, valahogy le kéne buktatni és kérdőre vonni mindenképp.
2012. nov. 8. 21:58
 7/18 anonim válasza:
91%

Nekem is van egy barátnőm, aki 14 évesen kezdett el "képzelődni"...felhívtam rá a szülei figyelmét és azok csak annyit mondtak, hogy ez ilyen idős koorban normális.

Egy ideig próbáltam segíteni azzal, h kinyitom a szemét,de annál rosszabb lett a helyzet.Aztán rá hagytam az egészet, kiálltam mellette, barátok maradtunk, végül a szülőknek lett igaza 18-19 éves korára kinőtte és bevallotta, h mindvégig csak hazudott!

Ne akarj segíteni, csak te tudd magadban, h mikor hazudik és mikor mond igazat!

2012. nov. 8. 22:16
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű azért találta ki,mert túl unalmasnak tarja saját magát és az életét,és így próbált "felzárkózni" hozzád.Szerintem ne forszírozd ezt a témát,idővel talán egyhagyja. Nekem is volt egy ilyen osztálytársam...mindig kamuból telefonált mintha a pasik őt hivogatnák.Egyik ilyen eset közbe felhivtam és nagyon gáz volt,hogy ő mondta a teloba hogy "hagyjál már békén ne zaklass"közbe pedig elkezdett kicsöngeni a telefonja..nagyon beégett az egész osztály előtt.
2012. nov. 8. 22:40
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Az a saját dolga. Nyílván valami komoly belső problémája van, ne cseszegesd emiatt és ne erőltesd a találkozókat, mert az ugyanolyan dolog, mint kigúnyolni és futóversenyre hívni egy kerekesszékest. Remélhetőleg majd "kinövi", addig fogadd el ilyennek, vagy ne barátkozz vele, de ne akard megváltoztatni.
2012. nov. 8. 22:52
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Hehe, képzeletbeli barátok, nem csak gyerekkorban léteznek!:-)

Komolyra fordítva: lehet, hogy szégyelli, hogy nem voltak soha valójában, és ezért találta ki őket. Pedig nincs abban semmi, vannak így mások is, ettől még nem fogod kinevetni, lenézni, nyilván, nem lesz kevesebb a szemedben.

2012. nov. 8. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!