A barátnőm mindig mesélt 3 barátjáról, de kiderült hogy nem léteznek. Mit tehetnék?
millioszor kértem , de sajnis mindegyikük nagyon félénk a találkozokhoz, a facebookhoz, az emailhez, a fényképekhez, sőt mind mahántanulók... és még sok egyéb kfogás ami miatt nem ismethetem őket.
lehet nem kéne tennem semmit csak félek a barátnőm sincs a dolog tudatàban..
Nekem is van egy barátnőm, aki 14 évesen kezdett el "képzelődni"...felhívtam rá a szülei figyelmét és azok csak annyit mondtak, hogy ez ilyen idős koorban normális.
Egy ideig próbáltam segíteni azzal, h kinyitom a szemét,de annál rosszabb lett a helyzet.Aztán rá hagytam az egészet, kiálltam mellette, barátok maradtunk, végül a szülőknek lett igaza 18-19 éves korára kinőtte és bevallotta, h mindvégig csak hazudott!
Ne akarj segíteni, csak te tudd magadban, h mikor hazudik és mikor mond igazat!
Hehe, képzeletbeli barátok, nem csak gyerekkorban léteznek!:-)
Komolyra fordítva: lehet, hogy szégyelli, hogy nem voltak soha valójában, és ezért találta ki őket. Pedig nincs abban semmi, vannak így mások is, ettől még nem fogod kinevetni, lenézni, nyilván, nem lesz kevesebb a szemedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!