Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A prostik hogy viszonyulnak a...

A prostik hogy viszonyulnak a szüzekhez?

Figyelt kérdés
Van aki ki röhögi őket van aki élvezi hogy ő lehet az első ti mit gondoltok?
2012. nov. 7. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem röhög. A pénznek nincs szaga.
2012. nov. 7. 12:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Tök mindegy. A lényeg, hogy megkapják a pénzt. Más nem számít.
2012. nov. 7. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekik az a lényeg hogy fizessen az illető
2012. nov. 7. 13:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Kirohogni??? Dehogy rohognek! Elvannak foglalva a sajat maguk problemajaval...tobbnyire az idot nezik, meg a penzt.Meg azert egy szuznek meg konnyebb ujjat mutatni, mint egy tapasztaltabb vendegnek.Viszont altalaban stresszesebbek is.Inkabb az lenne a vicces ha megprobalna eljatszani mekkora tapasztalt lepedoakrobata..na azon lehet rohogni...

Elvezni??? Ezt meg aztan vegkepp nem tudom ertelmezni.

A prosti nezzen le egy szuz fiut? Ugyan mar...!Raadasul egy valoszinuleg szuz fiu nem jelent rizikot az egeszsegre se.Vagy ezzel mire akartal celozni? Eleg vicces lenne.Mondjuk vannak primitiv prostik , de azokhoz nem kell menni, igy aztan a velemenyuk se erdekes.A sajat helyzetuket elemezzek eloszor az ilyenek.

2012. nov. 7. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha kiröhögné, azzal elijesztené, és akkor ugrott a zsé is. Az az érdeke, hogy vendég elégedett legyen. Amúgy nem érdekli őket, sőt nekik jobb is, ha a vendég már attól elmegy, hogy leveszik a bugyit.
2012. nov. 7. 13:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam a véleményetekre amúgy csak kérdeztem.
2012. nov. 7. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!