Temetésen hogy tudnám megállni hogy ne sírjak?
Figyelt kérdés
Napok óta végigzokogom az éjszakákat ami nem gáz mert senki se látja. De a temetés miatt nagyon görcsölök, eddig is folyton azzal húztak hogy mindenen elbőgöm magam és hisztizek... vagy ez annyira nem ciki ilyenkor?2009. aug. 12. 16:22
11/12 anonim válasza:
Ha valahol lehet sírni, az egy temetés! Ha úgy érzed sírnod kell, ne fogd vissza magad!
12/12 anonim válasza:
Szia. Nem kell visszafogni magad! Akkor sem, ha férfi vagy, ha nő, akkor pláne. (Én 20 éves fiú vagyok, 18 éves koromban halt meg édesanyám) A temetésen nem fognak rádszólni, ha sírsz, sőt, rajtad kívül még sokan fognak:( Ha látod a sok, sírástól eltorzult arcot, belőled is ki fog jönni. Én sem akartam, hogy lássanak sírni, főleg, hogy olyankor az arcod is eltorzul, de jön, hiába akarja az ember akadályozni. Amikor édesanyámat temettük, mindenki sírt, zokogott, nem mertem édesapámra és a többi rokonra nézni, mert attól mégjobban sírnom kellett. A másik meg az, hogy akkor és ott úgysem tudod visszafogni, még ha szeretnéd sem! Olyan erővel akar kitörni, hogy nem tudod fékezni. Tapasztalat.... Majd' megfulladtam, annyira zokogtam.... Próbáltam visszavenni belőle, mert már rosszul voltam, de nem ment! Nem lehet fékezni! Nem is baj, ha kiadod magadból. Ott nem szégyelltem, pedig alapjáraton mások előtt nem szoktam. Ahogy az előttem szóló is írta: a temetés az, ahol tényleg sírhatsz, nem kell fékezni, akármilyen erővel jön, teljesen elfogadott a sírás! Részvétem!!! Gyuszi, 20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!