Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mit csinálna a pap, ha a...

Mit csinálna a pap, ha a temetésen elröhögöm magam. A pokolra küld?

Figyelt kérdés

Múltkor voltam egyen, éls mindinki sírt, meg kiabált, hogy "jaaj, elmeeeeent!!!"

Nekem meg akkor jutott az eszembe egy iszonyú röhejes sztori, és alig bírtam ki, hogy ne nevessem el magam.

Ez nagyon gáz?

Mit csinálna a pap?

2011. aug. 21. 21:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%

Igen, ez több mint gáz.

Ha ennyit jelentett neked az elhunyt miért mentél el a szertartásra?

Nem küldene a Pokolra, és szerintem a gyászoló rokonok dühétől jobban kellene tartanod mint a papétól...

Remélem a te temetéseden is fog valaki röhögni.

2011. aug. 21. 21:15
 2/21 anonim ***** válasza:
59%

Hát nem illik, mások gyászolnak te meg röhögsz akkor inkább el se menj a temetésre. Értelmetlen hogy ott vagy.

A pap nem küld pokolra, meg senki más sem mivel pokol nem létezik. Legfeljebb hülyének néznek.

3/21 anonim ***** válasza:
90%
Hat a pap nem tudom, de a halott hozzatratozoi lehet, hogy pofanvagnak, mert egy tiszteletlen paraszt vagy! Inkabb ne menj el temetesre, ha nem tudsz viselkedni!
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Tudod milyen az a fájdalom, amit a szeretett hozzátartozó elvesztése okoz?! Ha tudnád, nem röhögnél...
2011. aug. 21. 21:20
 5/21 anonim ***** válasza:
96%

Az a gáz, hogy már nem tudsz a szabadidőddel már mit kezdeni, de szerencsére nemsokára kezdődik a suli.

A kérdésed meg kamuként is felháborító!!

2011. aug. 21. 21:21
 6/21 A kérdező kommentje:

"akkor inkább el se menj a temetésre."

Én nem is akartam menni, mert nem is ismertem azt aki meghalt, akkor meg minek?

Csak a szüleim erőszakoskodtak, hogy megsértem a rokonait, ha nem megyek... na ja.

2011. aug. 21. 21:28
 7/21 anonim ***** válasza:
66%
Én megértem a kérdezőt. Mivel én a humorral foglalkozom és szeretek röhögni, röhögőgörcsöt kapni, ezért én ilyen helyen is el tudnám röhögni magam rendesen. Bár ilyen helyen tényleg nem illik elröhögni magunkat, de erről a kérdező nem tehet. Ha egyszer röhögni kell akkor azt iszonyúan nehéz visszatartani.
2011. aug. 21. 21:42
 8/21 anonim ***** válasza:
66%
Múltkor én is voltam egy olyan bácsi temetésén, akivel nem voltam csak köszönőviszonyban, inkább a gyerekeivel beszélgettem többet. Elmentem a temetésre, de nem rázott meg lelkileg egyáltalán, és nekem is eszembe jutott egy vicces dolog, de a röhögést visszatzartottam úgy, hogy azt senki se vegye észre. Célszerű egy zsebkendőt elővenni, mintha orrot fújnál, vagy ha nagyon rádjöna röhögőgörcs, akkor is vegyél elő zsebkendőt, és tegyél úgy, mintha hangosan sírnál. Senkinek nem fordulna meg a fejében, hogy te valójában röhögsz. :)
2011. aug. 21. 21:53
 9/21 anonim ***** válasza:
51%
Igen, ez egy jó módszer. Csak hát tényleg gáz mert mint korábban írtam, nem tehetünk róla és nem nagyon tudjuk visszatartani. És ha valaki észreveszi akkor megharagszik és hát végülis az baj. Szóval ez a zsebkendős módszer ez tényleg célszerű hogy meg ne bántsunk másokat.
2011. aug. 22. 00:09
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
De ez most miért van a valláskritikában és nem a szokások, etikettben?
2011. aug. 22. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!