A zsidók mit akarnak megbosszulni?
Figyelt kérdés
Most szólok mielőtt innen is törölnének, hogy nem rossz szàndékkal jöttem.
A zsidók itt ugrálnak, hogy majd megbosszulják a holokamusztot meg minden. Ha állítólag kinyírták Jézust akkor mit akarnak? Megvan érte a büntetésük, nem? Nem mondom, hogy mindegyik halált érdemelt de biztos volt olyan aki igen.
2012. nov. 4. 18:49
22/24 anonim válasza:
a 19.-NEK.
Bocsi, pedig már nincs is korán...
23/24 anonim válasza:
Ők nem hiszik el Jézusról, hogy Isten fia, így ők nem érzik bűnnek. A holokauszt egy borzalmas dolog volt, én csak azt nem értem, hogy miért tartják az emberek a legborzalmasabbnak. Több ezer év alatt voltak sokkal durvább dolgok is. Ok, hogy ez nem olyan rég volt, de azért értitek!
24/24 anonim válasza:
Történelmi bizonyítékok vannak arra, hogy nem feltétlenül a zsidók tehetnek Krisztus haláláról. A holokauszt csak egy színjáték volt, melyet a magukat zsidónak valló cionisták pénzeltek, hogy legyen jogi alapjuk saját állam alapítására, és az antiszemitizmus hangsúlyozására. Ezzel alapot adtak a saját védelmüknek, és minden külső támadást a zsidóellenességre foghatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!