Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezzel valamit kompenzálni...

Ezzel valamit kompenzálni akarnak az álértelmiségiek?

Figyelt kérdés

Gyakran figyelem meg a környezetemben illetve itt az oldalon is, hogy vannak egyesek, akik egyszerűen nem győznek mindent lehurrogni meg belekötni, hogy ez mekkora sz*ar még akkor is, ha egyértelmű, hogy poén az egész.

Most dobta fel a Youtube Pákó új klippjét, mondom megnézzük, mindig lehet jókat nevetni a palin.

Persze lent a kommentek között mit látok?

Hogy mert ez nem is zene meg a szokásos fikázás( fontos jellemzője még az ilyen embereknek, hogy minden lehetőséget megragadnak, hogy véleményt nyílvánítsanak, mert így minden egyes alkalommal újra átélhetik a "mekkora érett, komoly egyéniség vagyok" érzést.)

Senki nem mondja egy szóval se, hogy mekkora mű, ez nem is arról szól, ezt minden "nemvagyokmagamtólelszállva" személy felfogja.

Pákó bohóckodik, mi nevetünk, ennyi.

Vagy ha jön egy sláger, ami fülbemászó akkor hogy mekkora szar a szöveg meg bla bla bla.

Persze ez az egész, ahogy észrevettem igazából arról szól, h kitűnjenek a tömegből, ha már másképp nem megy vagy én nem is tudom.

2012. júl. 2. 14:43
1 2
 1/12 rajcziz ***** válasza:
82%

Nem, ez arról szól, hogy mi érték és mi nem az. Pákó minden kétséget kizáróan egy "ismert senki". Aki azt mondja a dalaira, hogy az nem zene, az nem álértelmiségi, hanem értelmes. Ha nevetni akarsz, akkor kapcsold be a rádiókabarét, annak van legalább művészeti értéke is.

A slágerekkel ugyanez a helyzet - idióta dallam még idiótább szöveggel, aminek semmi mondanivalója.

2012. júl. 2. 14:48
 2/12 A kérdező kommentje:

Ezaz, végre egy álértelmiségi, aki annyira el van foglalva a művészettel, hogy a kérdést se bírja felfogni.

Szal leírom még egyszer.

Kezdésnek szeretném leírni, h egy anonim oldalon vagyunk, itt senkinek nem kell bizonyítanod, mindannyian tudjuk, hogy egy igazi egyéniség vagy!

Szal leírtam, h mindenki tudja, hogy egy kalap szart nem ér Pákó zenéje, de nem is erről szól, hanem ő egy bohóc, kész mit éled magad bele fölösleges dolgokba?

Valószínűleg pedig jó bohóc lehet, ha ennyien nevetnek rajta.

2012. júl. 2. 15:01
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Nekem is az a véleményem, hogy aki Pákóval foglalkozik, hát... Nézd meg a csokif-aszt a youtube-on, ott Havas megmondta az igazat róla. Nem értem, egyesek miért költenek arra, hogy őt menedzseljék. Ja, de mégis, vannak olyan igénytelen emberek, akik ezt értékelik.
2012. júl. 2. 15:01
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Ha mindenki csak rábólintana mindarra, amit rossznak, károsnak, elítélendőnek vél, akkor ez egy eléggé egysíkú világ lenne. Márpedig itt sokan nem értenek egyet mindazzal, amit Páko és a hozzá hasonlók művelnek, és szerencsére ezt hangoztatják is.
2012. júl. 2. 15:02
 5/12 rajcziz ***** válasza:
81%

Kösz a bókot, ne aggódj, senkinek nem akarok bizonyítani, csak magamnak. Ahhoz pedig nem kell álarcot öltenem magamra - mindig azt mondom, amit gondolok.

Felhívom a figyelmedet a véleménynyilvánítás szabadságára, szóval ne ítélj meg senkit az alapján, hogy mi a véleménye. Amint már leírták előttem (hála az égnek vannak még ilyen emberek), Pákó "művészete" az igénytelen embereknek tetszik, és ez így is marad.

2012. júl. 2. 15:09
 6/12 A kérdező kommentje:

Itt ti vagytok a csokifa.szok, mert nem bírjátok felfogni, h ez nem művészet, senki nem mondta hogy az.

Ez kb. olyan hogy elkezdeni fikázni az IHM-et, mert milyen hamisan énekelnek.

Erről beszélek a kérdésem elején, hogy ész nélkül, teljesen mindegy mi az, a lényeg h hurrogjunk világba, meg persze ismételgessük minél gyakrabban a művészet szót.

2012. júl. 2. 15:16
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Neked tényleg ennyire nehéz felfogni, hogy valakinek nem tetszik, amit az az alak művel? Nyilván mindenki tisztában van vele, hogy nem kell komolyan venni, de van olyan ember, akinél még viccnek sem megy el. Nekem sem tetszik, ez van. Ha nevetni akarok, akkor olyan dolgokat nézek/hallgatok/olvasok, ami szerintem vicces. És ha szerinted valaki attól lesz "álértelmiségi", hogy nem azon nevet, amin te, akkor óriási problémák vannak a fejedben.
2012. júl. 2. 15:38
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy az álértelmiségek maguknak sem merik bevallani, hogy viccesnek találják, ezt a titkot még maguknak sem merik bevallani, ezért inkább pocskondiáznak. :)
2012. júl. 2. 15:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ez a Pákó figura hány ember szerint egy igazi művész? Basszus, a nagy semmittevésével úgy keres pénzt, hogy a sok idióta szerint mekkora poén. Nevezz álértelmiséginek, de nálam a humor pont nem ott kezdődik, hogy egy marhát nézek, aki "énekel".
2012. júl. 2. 15:53
 10/12 A kérdező kommentje:

"a nagy semmittevésével úgy keres pénzt, hogy a sok idióta szerint mekkora poén."

Az megint más, hogy ba*ssza a csőröd, hogy nagy lóvét kaszál.

2012. júl. 2. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!