Ezzel valamit kompenzálni akarnak az álértelmiségiek?
Gyakran figyelem meg a környezetemben illetve itt az oldalon is, hogy vannak egyesek, akik egyszerűen nem győznek mindent lehurrogni meg belekötni, hogy ez mekkora sz*ar még akkor is, ha egyértelmű, hogy poén az egész.
Most dobta fel a Youtube Pákó új klippjét, mondom megnézzük, mindig lehet jókat nevetni a palin.
Persze lent a kommentek között mit látok?
Hogy mert ez nem is zene meg a szokásos fikázás( fontos jellemzője még az ilyen embereknek, hogy minden lehetőséget megragadnak, hogy véleményt nyílvánítsanak, mert így minden egyes alkalommal újra átélhetik a "mekkora érett, komoly egyéniség vagyok" érzést.)
Senki nem mondja egy szóval se, hogy mekkora mű, ez nem is arról szól, ezt minden "nemvagyokmagamtólelszállva" személy felfogja.
Pákó bohóckodik, mi nevetünk, ennyi.
Vagy ha jön egy sláger, ami fülbemászó akkor hogy mekkora szar a szöveg meg bla bla bla.
Persze ez az egész, ahogy észrevettem igazából arról szól, h kitűnjenek a tömegből, ha már másképp nem megy vagy én nem is tudom.
Én értelek és csak azért szólok hozzá, hogy ne érezd magad ennyire egyedül.......:)
A világ bonyolult. Sokaknak szükségük van egy ilyen szilárd pontra, amiről kockázat nélkül véleményt nyilváníthatnak.
"Pákó? Na végre, itt nem tudunk hibázni, rúgjunk rajta egyet. Róla tuti nem fog kiderülni, hogy mégiscsak értékes, amit csinál, értékítéletünk ezúttal tutira nem szenvedhet csorbát."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!