A zsidók mit akarnak megbosszulni?
Most szólok mielőtt innen is törölnének, hogy nem rossz szàndékkal jöttem.
A zsidók itt ugrálnak, hogy majd megbosszulják a holokamusztot meg minden. Ha állítólag kinyírták Jézust akkor mit akarnak? Megvan érte a büntetésük, nem? Nem mondom, hogy mindegyik halált érdemelt de biztos volt olyan aki igen.
Én egy ugráló zsidót sem láttam még. Az a baj legtöbb zsidózóval hogy végtelenül ostoba, Jézus ideái pont ennek ellenére a békét és a szeretet hirdetik.
A másik meg apád lop akkor vágják le a Te kezed is?
"A zsidók mit akarnak megbosszulni?"
Semmit. Zsidó vagyok, de még soha nem hallottam, hogy bármit is meg akarnánk bosszúlni.
"A zsidók itt ugrálnak, hogy majd megbosszulják a holokamusztot meg minden."
Marhaság. Te hallottad zsidótól, hogy meg akarná bosszúlni a holokausztot?
Sôt, a rabbik pont megbocsátást mondanak. A ma élô nemzedéknek mincs is mit megbocsátani, hisz nem követtek el semmit. Már persze, aki nem náci, mert aki az, az elkövetné, ha tehetné, tehát nem szabad megengedni, hogy ilyesmit mégegyszer el lehessen követni. Ezt viszont nem csak a zsidók mondják, hanem minden éppeszû ember.
Más kérdés, hogy meg kell bocsátani, elfelejteni viszont nem szabad, pont, hogy ne történhessen meg újra.
A holokauszt súlyos bûn volt, ez igaz, csakhogy az ítélet, a bosszú, ha egyáltalán, akkor I-tennél, nem a mi dolgunk.
Jézus zsidó ember volt, és sajnos olyasmiket tett és tanított, amikre a Tóra ( az akkori Törvény ) halálbüntetést rendelt, ezért sajnos akkor halálra kellett ítélni.
A holokausztnak ehhez semmi köze, az egész egyszerûen tömeg-rablógyilkosság volt, megfelelô ideológiával alátámasztva.
Mert a zsidóknál nem szokás teljesen kiírni.
egy szintén zsidó, aki NEM akar bosszút állni, csak élni az életét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!