Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A zsidók mit akarnak megbosszu...

A zsidók mit akarnak megbosszulni?

Figyelt kérdés

Most szólok mielőtt innen is törölnének, hogy nem rossz szàndékkal jöttem.

A zsidók itt ugrálnak, hogy majd megbosszulják a holokamusztot meg minden. Ha állítólag kinyírták Jézust akkor mit akarnak? Megvan érte a büntetésük, nem? Nem mondom, hogy mindegyik halált érdemelt de biztos volt olyan aki igen.

2012. nov. 4. 18:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%
buta vagy, de ne add fel a tanulást
2012. nov. 4. 18:53
 2/24 anonim válasza:
93%

Én egy ugráló zsidót sem láttam még. Az a baj legtöbb zsidózóval hogy végtelenül ostoba, Jézus ideái pont ennek ellenére a békét és a szeretet hirdetik.

A másik meg apád lop akkor vágják le a Te kezed is?

2012. nov. 4. 18:56
 3/24 anonim ***** válasza:
92%
Olvasgass még kicsit (nagyon) a témába, mielőtt itéletet hírdetsz,kérdést irsz ki.
2012. nov. 4. 19:15
 4/24 anonim ***** válasza:
94%
Tudatlan vagy.
2012. nov. 4. 19:41
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam még ilyesmiről, de elég nagy ostobaság lenne ezt hangoztatni a részükről. Ugyan kin akarnának bosszút állni? Rajtam, mert véletlenül magas vagyok és szőke, kék szemű? Vagy Angela Merkelen, aki talán még csak gondolat sem volt akkoriban, nemhogy élő gyerek? Ugyan már... ha valóban bosszút akarnának állni (amit egyébként kétlek), akkor csak a nácik szintjére süllyednének le, aláírva ezzel azt, hogy valóban megérdemelték, amit kaptak (itt hangsúlyozni szeretném, hogy sztem nem érdemelték meg, de ezt csak addig gondolom így, amíg a fentebb leírtakat el nem követik).
2012. nov. 4. 21:09
 6/24 anonim ***** válasza:
94%
Megint egy holokauszttal kapcsolatos kerdes, amit NEM zsido tett fel.
2012. nov. 5. 08:07
 7/24 anonim ***** válasza:
87%

"A zsidók mit akarnak megbosszulni?"

Semmit. Zsidó vagyok, de még soha nem hallottam, hogy bármit is meg akarnánk bosszúlni.

"A zsidók itt ugrálnak, hogy majd megbosszulják a holokamusztot meg minden."

Marhaság. Te hallottad zsidótól, hogy meg akarná bosszúlni a holokausztot?

Sôt, a rabbik pont megbocsátást mondanak. A ma élô nemzedéknek mincs is mit megbocsátani, hisz nem követtek el semmit. Már persze, aki nem náci, mert aki az, az elkövetné, ha tehetné, tehát nem szabad megengedni, hogy ilyesmit mégegyszer el lehessen követni. Ezt viszont nem csak a zsidók mondják, hanem minden éppeszû ember.

Más kérdés, hogy meg kell bocsátani, elfelejteni viszont nem szabad, pont, hogy ne történhessen meg újra.

A holokauszt súlyos bûn volt, ez igaz, csakhogy az ítélet, a bosszú, ha egyáltalán, akkor I-tennél, nem a mi dolgunk.

Jézus zsidó ember volt, és sajnos olyasmiket tett és tanított, amikre a Tóra ( az akkori Törvény ) halálbüntetést rendelt, ezért sajnos akkor halálra kellett ítélni.

A holokausztnak ehhez semmi köze, az egész egyszerûen tömeg-rablógyilkosság volt, megfelelô ideológiával alátámasztva.

2012. nov. 6. 00:48
 8/24 anonim ***** válasza:
53%
nneddudgi miert irtad ugy Istent hogy I-ten ?
2012. nov. 6. 16:28
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Mert a zsidóknál nem szokás teljesen kiírni.

egy szintén zsidó, aki NEM akar bosszút állni, csak élni az életét..

2012. nov. 6. 21:28
 10/24 anonim ***** válasza:
9%
de ez miért van így? nem hisztek Istenbe vagy nem tisztelitek annyira hogy a nevét rendesen kiírjátok?
2012. nov. 7. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!