Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mitől lehet az, hogy folyton...

Mitől lehet az, hogy folyton 30-40-es pasik akarnak valakivel kezdeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 19 éves lány vagyok, nem mondom, hogy szürke, csak én nem érzem úgy, hogy valamivel is kihívó lennék. Koromhoz képest 16 éves arcom van sajnos (vagy nem sajnos, ezt majd az idő eldönti). A problémám pedig az, hogy a korosztályomban levő fiúk közül nem érzem, hogy annyira próbálkoznának, inkább idősebbek kezdeményeznek. Húszas éveik végén járóktól harmnicasokon át sajnos 40 évesek is. Nincs műmellem, műhajam, műszám, nem vagyok szolis, nem veszek fel miniruhákat, nem vihogok idétlenül, egyszóval nem mutatom magam olyannak, hogy "gyertek, kapható vagyok bármire". Igyekszem elegánsan, de visszafogottan öltözni. De bármennyire is szeretnék korban hozzám illő fiút, mindig csak link alakokkal találkozom,inkább az idősebb korosztály próbálkozik és akar komolyabb dolgokat. Utcán is inkább az idősebbek bámulnak. Nem leamortizált munkások, hanem mondjuk öltönyös férfiak.

Ezt inkább idősebb férfiaktól kérdezném, hogy miért lehet?Mi az a dolog, amiért egy lányt a nála idősebbek tartanak szépnek, nem a korabeliek? Koravénség esetleg?

2012. okt. 15. 15:56
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Vagy kislányosság? De az nem logikus, gondolom, értelmes lelkületű felnőtt pasas nem akar kislányt maga mellé.
2012. okt. 15. 15:58
 2/23 anonim ***** válasza:
60%

Hidd el észrevesznek a fiatalabbak is:)

Ha meg a korosztályodból (szerinted) csak link alakok vannak, akkor miért olyan nagy probléma, hogy idősebbek szemeznek veled?

2012. okt. 15. 16:01
 3/23 anonim ***** válasza:
67%

Azért, amit írtál.

A sok fiatal metroszexuális hülyegyerek a műmellekre, stb bukik.

Ne várd el tőlük, hogy téged akarjanak. És te se akard őket, mert a te lelkedbe nagyon belegázolnának.

Nem azt mondom, hogy járj idősekkel :-)

Nyugi, eljön az igazi.

(40)

2012. okt. 15. 16:03
 4/23 anonim ***** válasza:
6%
Inkább koravénségről lehet szó.
2012. okt. 15. 16:03
 5/23 anonim ***** válasza:
Velem is nagyon hasonló a helyzet. 17 éves vagyok és egyszerűen rám is "tapadnak" a 30-as pasik..
2012. okt. 15. 16:05
 6/23 A kérdező kommentje:
Nem érzem, hogy észrevennének, vagy csak ritkán. Esetleg vagyunk valahol egy barátnőmmel, mondjuk kávézóban, ül egy fiatal srác, még ha kicsit úgy is tűnik, hogy néz, ha odanézek, elkapja a fejét. Ellenben egy idősebbel, aki mondjuk leszólít. Tehát ilyen teljesen felfoghatatlan az egész, mintha taszítanám a velem korúakat. Pedig esküszöm, engem a korombeliek érdekelnek inkább.
2012. okt. 15. 16:05
 7/23 A kérdező kommentje:
Ez okoz egy ilyen önbizalomhiányos állapotot, hogy nem vagyok elég jó a korombelieknek. De ott van az is, hogy mondjuk idősebbekben meg helyes, meg jól öltözöttek próbálkoznak, szóval nem tudom. Zavaros dolog ez. 26 felett kezdeményeznek férfiak, ilyen 19-21 évesek ritkán.
2012. okt. 15. 16:09
 8/23 anonim ***** válasza:
Pont ugyanez volt velem is, csak 20 évvel ezelőtt. 18 évesen kinéztem vagy 15-nek, a 30-40-es pasik buktak rám, a korombeliek észre sem vettek.
2012. okt. 15. 16:12
 9/23 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem meg pont, hogy büszkének kellene lenned rá, hogy nem a tinifiúknak jössz be, hanem az idősebb, érett korosztálynak. Elképzelhetetlen egyébként, hogy esetleg ilyen legyél együtt? Egy 25-30 éves férfi szerintem beleférne.

És hát kicsit irigy is vagyok, én 23 éves lányként csak 30-35 éves férfiakat tartok vonzónak, nekem valahogy ők jönnek be :)

2012. okt. 15. 16:13
 10/23 A kérdező kommentje:

A 3 férfitípus, aki próbálkozik nálam általában:

-Húszas évei végén járó művészlélek.

-Harmincas/negyvenes üzletember.

-Harmincas szolis gigolo

De ez már 15 éves korom óta így van. Olyan, hogy korombeli próbálkozna..nem igazán emlékszem túl sok ilyen alkalomra. Inkább én szemelek ki néha valakit, aztán úgy vagyok vele, hogy áh, úgysem jön össze.

2012. okt. 15. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!