Mitől lehet az, hogy folyton 30-40-es pasik akarnak valakivel kezdeni?
Sziasztok, 19 éves lány vagyok, nem mondom, hogy szürke, csak én nem érzem úgy, hogy valamivel is kihívó lennék. Koromhoz képest 16 éves arcom van sajnos (vagy nem sajnos, ezt majd az idő eldönti). A problémám pedig az, hogy a korosztályomban levő fiúk közül nem érzem, hogy annyira próbálkoznának, inkább idősebbek kezdeményeznek. Húszas éveik végén járóktól harmnicasokon át sajnos 40 évesek is. Nincs műmellem, műhajam, műszám, nem vagyok szolis, nem veszek fel miniruhákat, nem vihogok idétlenül, egyszóval nem mutatom magam olyannak, hogy "gyertek, kapható vagyok bármire". Igyekszem elegánsan, de visszafogottan öltözni. De bármennyire is szeretnék korban hozzám illő fiút, mindig csak link alakokkal találkozom,inkább az idősebb korosztály próbálkozik és akar komolyabb dolgokat. Utcán is inkább az idősebbek bámulnak. Nem leamortizált munkások, hanem mondjuk öltönyös férfiak.
Ezt inkább idősebb férfiaktól kérdezném, hogy miért lehet?Mi az a dolog, amiért egy lányt a nála idősebbek tartanak szépnek, nem a korabeliek? Koravénség esetleg?
Észrevesznek ,csak éppen a fiatalok még olyan sehogyan se vannak (nem mernek odamenni egy lányhoz), ellenben az idősebbek már megtanulták hogy nincs mit veszíteni.
Mint írtad:"Esetleg vagyunk valahol egy barátnőmmel, mondjuk kávézóban, ül egy fiatal srác, még ha kicsit úgy is tűnik, hogy néz, ha odanézek, elkapja a fejét."ez egyértelmű jele annak hogy bejössz neki.Tudom hogy csak példának mondtad de ha bárki így nézne rád ezt jelenti.Legalábbis én akikkel találkoztam mindenkinél ezvolt
Honnan tudod, hogy olyan korúak és az a foglalkozásuk ezeknek a férfiaknak, amit leírtál? Mert mindenkivel szóbaelegyedtél?
Fel tudok én is öltözni úgy, hogy üzletembernek tűnjek, pedig távol áll tőlem az üzleti élet:)
Ha pedig már szóba álltál velük: miért nem adtál egyiknek sem egy esélyt?
Rendben, utolsó, de ne sértődj meg, én nem téged kérdeztelek:D
A Kérdezőt próbálom ráébreszteni arra, hogy ha már odáig eljutott, hogy szóbállt ezekkel az emberekkel, akkor miért nem hagyta, hogy kicsit jobban megismerjék egymást. Nem ágybabújásra gondolok, természetesen.
"Rendben, utolsó, de ne sértődj meg, én nem téged kérdeztelek:D"
Nem sértődtem meg, csak mivel pont ugyanebben a cipőben jártam 20 évvel ezelőtt (már 40 vagyok), teljesen megértem a kérdezőt.
"miért nem hagyta, hogy kicsit jobban megismerjék egymást."
Mert talán neki nem jön be ez a korosztály, írja is, hogy korban hozzáillőkkel szeretne barátkozni. Nézd meg, ott van a kérdésben. Én meg most 35-45 közöttit keresem, nem fogok leállni randizgatni 60 évesekkel, mert 1. nem nagypapit keresek, 2. mással (gyerekeimmel) töltöm az időmet, nem szórakoztatóközpontot vezetek.
Most erre mit lehetne írni? Egy harmincas-negyvenes pasas ugyanúgy szeretne fiatal párt magának, mint bárki más. Ma már teljesen elfogadott a nagyobb korkülönbség is, és sokaknak be is jön a számítása. Persze a 40 éves kitűzheti maga elé a célt, hogy minimum 35 éves legyen a barátnője, de miért tenné? És valljuk be: rengeteg fiatal nőnek tetszik a saját egzisztenciával rendelkező férfi, és ehhez nem kell üzletembernek lenni, elég ha már van egy tehermentes ingatlanja, ami a korabelieknek igen ritkán adott. Ha pedig nem akar 25 évig lakáshitelt fizetni, akkor bizony alternatíva kell. Manapság elképzelhetetlen megkönnyebbülés, ha nem kell hitel miatt aggódni.
Szóval azért próbálkoznak, mert úgy érzik, van esélyük.
Az meg persze csak önámítás, hogy a korodbeliek nem figyelnek fel rád, egyszerűen csak máshogy jelzik ezt, de persze azt is el tudom képzelni, hogy túl erős a szűrőd, és az ilyet észre sem veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!