Mitől lehet az, hogy folyton 30-40-es pasik akarnak valakivel kezdeni?
Sziasztok, 19 éves lány vagyok, nem mondom, hogy szürke, csak én nem érzem úgy, hogy valamivel is kihívó lennék. Koromhoz képest 16 éves arcom van sajnos (vagy nem sajnos, ezt majd az idő eldönti). A problémám pedig az, hogy a korosztályomban levő fiúk közül nem érzem, hogy annyira próbálkoznának, inkább idősebbek kezdeményeznek. Húszas éveik végén járóktól harmnicasokon át sajnos 40 évesek is. Nincs műmellem, műhajam, műszám, nem vagyok szolis, nem veszek fel miniruhákat, nem vihogok idétlenül, egyszóval nem mutatom magam olyannak, hogy "gyertek, kapható vagyok bármire". Igyekszem elegánsan, de visszafogottan öltözni. De bármennyire is szeretnék korban hozzám illő fiút, mindig csak link alakokkal találkozom,inkább az idősebb korosztály próbálkozik és akar komolyabb dolgokat. Utcán is inkább az idősebbek bámulnak. Nem leamortizált munkások, hanem mondjuk öltönyös férfiak.
Ezt inkább idősebb férfiaktól kérdezném, hogy miért lehet?Mi az a dolog, amiért egy lányt a nála idősebbek tartanak szépnek, nem a korabeliek? Koravénség esetleg?
Szia!
Én hasonló vagyok mint te. A fiatalok észre se vettek, a korombeliek. Mindig a 30-40-50 éves pasik céltáblája voltam.
Nagyon későn is lett barátom, mert nem akartam 30 éves férfival elkezdeni az első kapcsolatom.
Már 14 éves korom óta mindig tapadtak rám az idős férfiak. Ha elmentem egy esküvőre ott is legalább 1 30 fölötti pasas rám tapadt.
Az élet úgy oldotta meg a problémám, hogy megismertem egy fiút, akivel jó barátok lettünk, majd egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Így kezdtünk el járni.
Ha téged nem választanak ki akkor válassz ki te egy szimpi pasit és legyetek barátok. Aztán majd alakul.
ugyanígy vagyok.
eddig csak úgy voltak pasijaim a saját korosztályomból hogy én "másztam rájuk".
maguktól nem csináltak semmit
viszont buliban 35-70 éves korig mindenki betalált. igen, olyan is aki a nagypapám lehetne :D
nem érzem magam gyerekesnek. határozott terveim, elképzeléseim vannak és fiatal korom ellenére tapasztalatom.
és én meg feltűnő, nagymellű szőke vagyok, tehát úgylátszik nem is az számít hogy szolid a stílus vagy nem.
Hozzám jönnek öltönyösök, munkások, mindenféle.
de én a saját korosztályomból szeretnék partnert mert úgy érzem, egy 23-25 éves fiú jobban illene hozzám.
21/L
Valamokka:Ne buzdítsd már ilyen aberráltságra szerencsétlen kérdezőt,hogy "papákkal" henteregjen,mert hozzá képest tapasztalatokban és szellemileg azok.Elég baj a világnak,hogy a mai nők...khm...ribbik az ilyen 40 éves üzletemberekre buknak.
Kérdező,nekem is ilyen problémáim voltak,szerintem a kislányok kinézet lehet az oka.Túl sérülékenynek,vagy naivnak láthatnak és azt hiszik,könnyen megkaphatnak.Lehet,az öltözködésen és a megjelenésen kéne változtatni,akkor fordulni fog a kocka.Önbizalommal teli nőkre ezek nem mennek,csak a könnyű préda kell nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!