A barátom folyton 'leráz' hogy tanulnia kell, de másokkal, máshova van ideje elmenni. Rosszra kéne gondolnom?
Egyértelmű. Náluk ez így műküdik. Most eljátssza, hogy te neked legyen eleged, te legyél a hisztis, nehogy neki kelljen dobnia, ahhoz gyávák.
Mér éretlen. Ha érdekelnéd, találkozna veled.
Tudom, hogy rosszul esik, amit leírtam, de ahányat láttam eddig életemben, magamon és barátnőkön, nem volt véletlen a lerázás. Állj a sarkadra, és ne hagyd magad alázni.
Hát én rosszra gondolnék, én is ugyanígy jártam amikor a volt barátnőm rázott le folyton ezzel a szöveggel közben meg másokkal láttam mászkálni, jó akkor volt a sokból 2 olyan alkalom hogy hajlandó volt lenézni hozzám amikor hulla fáradtan jöttem haza gyakról, és ennyi. Én megbíztam benne de megbántam hatalmasat koppantam amikor 1 hónap lerázás után kiderült hogy csal engem, az tény hogy jól csinálta jól leplezte az egészet de a legforgalmasabb helyen csinálták ugyanezt és nem előttük mentem el autóval a legközelebbi helyen meg is álltam ahol lehetett és odasétáltam hozzájuk persze nem vettek észre csak a srác látta rajtam hoggy nézem a nőjét meg csúnyán nézett rám meg mondta hogy mit nézem a nőjét erre közöltem vele hogy az én barátnőm már több mint egy éve erre megfordult a barátnőm és akkor totális koppanás, aztán mondtam is neki hogy oké össze szedem a cuccodat majd mondd meg hogy hova vigyem és ennyi volt. Nem kezdtem el balhézni mert semmit nem értem volna el vele bár a sráccal később találkoztam ugyanígy kötekedett kapott egyet aztán ennyi.
Én a helyedben résen lennék!
hát..nálunk is ez volt egy exemmel...folyton tanulnia kellett....persze máshova azért ment, még ha nem is tudtam rola....aztán kiderült, nem szeret....persze nagyon nehezen huztam ezt ki belőle...mert mennyi mindent megsporoltunk volna:) szakitottam vele....és kiderült utána, hogy meg is csalt:) hát...én rosszra gondolnék......valoszinü, hogy nem szivesen van veled:(:(:( hány évesek vagytok?
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!