Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlotok valamit hogy hogyan rázzam le a pasim?
Mondtam hogy részemről ez az egész így nem tud működni de őt ez nem érdekelte, mondta hogy ő itt lesz velem mindig.
Olyan 'hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt' kinézetű dologra gondoltam, vagy ilyenre: [link]
ezeken kívül még valami ötletet jó lenne ha adnátok, amivel tuti lerázom. Ha már a szép szóból nem ért, így ezt választom, amúgy is ki akartam próbálni már..:)
na az ilyen nőtől mentsen meg az isten :(
Mond meg neki,hogy vége a dolognak.Az a legjobb
Olyan gerinctelen dologra készülsz :/
ugyan már... lapozz, lépj tovább...
Soha ne menj vele sehová, ne fogadd a hívásait, ne válaszolj a leveleire. És a lényeg: Mondd meg neki, hogy vége... Ennyi. nem kell más hozzá, a többi az amerikai filmipar cukormázas hülyesége, amit 15 éves kor alatt talán még elhisz valaki... próbálj meg felnőtt lenni!
Nem kell körítés... igazuk van a többieknek. A legjobb az őszínteség, és szakíts meg vele minden kapcsolatot!
Ha nem érti meg, és nincs más megoldás, akkor kérj meg egy havert, hogy szórakozóhelyen legyen mindig a közeledben, esetleg játsszátok meg, hogy egy pár vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!