Miért piszkálnak? Mit tegyek?
Állandóan piszkálnak a fiú osztálytársam (kb. percenként a fejemhez vágják, hogy ronda vagyok). Amikor tudnak, csak belém kötnek: vörös lett a hajam, azzal idegesítettek egy ideig, vettem egy bakancsot azt vágták a fejemhez, frufrut vágattam egyből mondták, hogy jézus stb. Van, hogy nevetnek rajtam, de engem nagyon idegesít, van, hogy már remegek a dühtől. Azt is már a fejemhez vágták, hogy én egy emos-rocker keverék vagyok (amit nem értek, ugyanis a kettőnek semmi köze egymáshoz). Mit tegyek, hogy végre lekopjanak rólam? Ha nem szólok be, ugyanúgy folytatják, ha meg beszólok akkor meg visszaszólnak, ami szintúgy a külsőmmel kapcsolatos. A tanár (még ha óra közben is szólnak) nem szól semmit, de ha én szólnék be nekik csak úgy, akkor már rég leszidtak volna. Nagyon rosszul esik, bár nem mutatom és már egy cseppnyi önbizalmam sincsen...
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!