Azzal piszkálnak, hogy nagy mellem van. Mit tehetnék?
az iskolában,a fiúk azzal piszkálnak hogy nagy a mellem.
ha jó jegyet kapok azt mondják azért van mert nagy a mellem.
ha kérdezek valamit a válasz:mert nagy melled van.
semmi bajom magammal.de nem értem h miért piszkálnak.eléggé idősek vagyunk már és szerintem kinőttünk a piszkálódásból.
mit mondjak nekik hogy fejezzék már be?
Azt,hogy"Örülnél Te annak,ha csak egyszer is a közelébe jutnál.Mivan nem láttál még női mellet?Elhiszem,hogy meglep a látvány,de nem kell ennyire kinyilvánítani":D
Örülj neki,bár engem piszkálnának ilyesmivel;)
21/L
Tök mindegy, ha piszkálni akarnak találnak okot.
Én 70A-s melltartót hordok, és már elmúltam 20 éves. Gondolhatod, én meg ezért kapom a megjegyzéseket.
Még a lányoktól is. :(((
"de amúgy... izé... na... ne sértődj meg... de nem gondoltál még plasztikára? Ha nekem ilyen melleim lennének..."
Le kell sz*rni. Magadnak kell tetszeni, nem másnak. Én szeretem a kis melleim. Te is szeresd meg a nagy melleidet.
Amúgy sztem azért piszkálnak vele, mert tetszik nekik. :) Melyik fiúnak ne tetszene?
köszönöm a válaszokat!
18 évesek vagyunk..
velemis ígyvan,csak fiatalabb vagyok,de azért igy nem mondjuák h mert nagy a melled,hanem kb. mivan nagycsöcsű..stb. csak h nekem meg odajön és megis fogja:S
már mindegyiket elküldtem a ..... de akkoris..de ezmiatt már majdnem eltörtem a kezemet is:/ tudom h ezzel nem lehet összehozzni,de most nem írnám le:D ugy h már nem érdekel..szerintem a tieid is csak tetszenek nekik.;)
köszönöm a válaszokat.
utolsó...együtt érzek,abból a korból amikor ezt csinálják már ezek kinőttek...de már nagyon unom.
Csak a féltékenység beszél belölük.
Ne törödj velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!