Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Azzal piszkálnak, hogy nagy...

Azzal piszkálnak, hogy nagy mellem van. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

az iskolában,a fiúk azzal piszkálnak hogy nagy a mellem.

ha jó jegyet kapok azt mondják azért van mert nagy a mellem.

ha kérdezek valamit a válasz:mert nagy melled van.

semmi bajom magammal.de nem értem h miért piszkálnak.eléggé idősek vagyunk már és szerintem kinőttünk a piszkálódásból.

mit mondjak nekik hogy fejezzék már be?

2011. jan. 19. 15:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt,hogy"Örülnél Te annak,ha csak egyszer is a közelébe jutnál.Mivan nem láttál még női mellet?Elhiszem,hogy meglep a látvány,de nem kell ennyire kinyilvánítani":D

Örülj neki,bár engem piszkálnának ilyesmivel;)

21/L

2011. jan. 19. 15:31
 2/11 A kérdező kommentje:
igen sajnos az a baj hogy a hasonlókkal már én is próbálkoztam..:S
2011. jan. 19. 15:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy, ha piszkálni akarnak találnak okot.

Én 70A-s melltartót hordok, és már elmúltam 20 éves. Gondolhatod, én meg ezért kapom a megjegyzéseket.

Még a lányoktól is. :(((

"de amúgy... izé... na... ne sértődj meg... de nem gondoltál még plasztikára? Ha nekem ilyen melleim lennének..."

Le kell sz*rni. Magadnak kell tetszeni, nem másnak. Én szeretem a kis melleim. Te is szeresd meg a nagy melleidet.

Amúgy sztem azért piszkálnak vele, mert tetszik nekik. :) Melyik fiúnak ne tetszene?

2011. jan. 19. 15:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem mondhatsz bármit akkor is piszkálni fognak ezért, de ne vedd magadra, ez az őz szegénységi bizonyítványuk!
2011. jan. 19. 15:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Amúgy hány évesek vagytok?
2011. jan. 19. 15:53
 6/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

18 évesek vagyunk..

2011. jan. 19. 15:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
a legnagyobb szájú kis fa*sznak mondd azt: meg szeretnéd fogni? lehet hogy zavarba fog jönni, lehet hogy nem. aztán zárd le azzal, csak szeretnéd szivem...
2011. jan. 19. 17:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

velemis ígyvan,csak fiatalabb vagyok,de azért igy nem mondjuák h mert nagy a melled,hanem kb. mivan nagycsöcsű..stb. csak h nekem meg odajön és megis fogja:S

már mindegyiket elküldtem a ..... de akkoris..de ezmiatt már majdnem eltörtem a kezemet is:/ tudom h ezzel nem lehet összehozzni,de most nem írnám le:D ugy h már nem érdekel..szerintem a tieid is csak tetszenek nekik.;)

2011. jan. 19. 18:06
 9/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

utolsó...együtt érzek,abból a korból amikor ezt csinálják már ezek kinőttek...de már nagyon unom.

2011. jan. 19. 20:30
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak a féltékenység beszél belölük.

Ne törödj velük.

2011. jan. 19. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!