Sajnos nagyon pösze vagyok, és ezért sokan piszkálnak. Valami értelmes ötlet?
Régebben jártam logopédushoz,de az azt mondta,hogy már nem kell tovább járnom.
Mai napig sokan piszkálnak-e miatt,14 éves vagyok,nem szeretném így leélni az életem..
Kérem,akik csak piszkálni akarnak,azok ne írjanak!
Ha úgyérzed, hoyg még mindig pöszevagy, akkor vagy hülyevolt a logopédus vagy több akarerőkell (:
Szerintem is gyakorolj nyugodtan tükör előtt "szépen" beszélni (:
Csak sajnos az a probléma,hogy én nem hallom,amikor beszélek,hogy az lennék,csak amikor pl. hangfelvételezek a mobilomon,és visszahallgatom,akkor teljesen más a hangom,és tényleg olyan mint ha pösze lennék.
Amúgy köszi a válaszokat.
Mindenképpen menj el logopédushoz, hogy legalább egy külső, szakértő fül is hallja a problémát! Amit te pöszeségnek hallasz, az a valóságban lehet hogy teljesen más hibát takar. Lehet szervi oka (pl. szabálytalan fogsor), de az is lehet, hogy csak rossz helyen képzel bizonyos hangokat. Bármi is áll a probléma hátterében, a logopédus meg tud tanítani rá, hogyan küszöböld ki ezt a problémát! Én 2 éve járok logopédushoz, sajnos kicsit sejpítek, de rengeteget javult a helyzet. Az órákért ugyan fizetni kell, de mivel szakértő fül rendszeresen figyel rád, otthon is tudsz gyakorolni.
Én Montágh Imre könyvét használom, ajánlom neked is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!