Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyetértetek azzal, hogy a...

Egyetértetek azzal, hogy a tanárok nem is keresnek keveset, csak mindig panaszkodnak?

Figyelt kérdés
Szerintem ezt marha jól megtanították nekik, hogy mindig keveselljék a fizetést. Linkelne vki egy közalk. bértáblát? Illetve igaz lehet az, hogy van egy nyugd. óvónő ismerősöm, na, ő 130 e Ft-ot mondott. Tehát akkor volt 200 neki a fizu? 58 éves, valami korkedv. v előrehozott nyugdíjon van. És az övénél a tanároké több, nem? Bértáblát és véleményeket pls.

2012. okt. 30. 10:51
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Utolsó, milyen diplomák? Érdekel, légyszi írd le. Meg még valami, és tényleg nem kötözködni akarok, és biztos ennél árnyaltabb is a válasz v az igazság, de nyugodtan árnyald, mert érdekel a véleményed: nem úgy van az, hogy aki ennyire sokat tanult és ilyen sok diploma, feltételezhetően igen sok tudás van nála, mégis ilyen keveset keres, az nem megérdemli? Hát hiszen ha jobb lenne (ügyesebb v mittudomén hogy kell ezt érteni), akkor nem szenvedne 115 e Ft-ért. Akkor miért nem csinál olyasmit, ami havi 500e-t ér? Elhivatottság? Egyetemi oktató vagy vagy mihez kellett négy diplomát szerezni? 115 e Ft tényleg nem sok.
2012. dec. 21. 14:46
 32/35 anonim ***** válasza:
0%
gondolom valamilyen őskor meg ókortudományi egyiptológia meg informatikus könyvtáros... a híres sokdiplomák
2014. nov. 25. 19:02
 33/35 anonim ***** válasza:
17-es vagyok: A 26-os tanárnak nagyon nagy tiszteletem, Ő az én szememben is jó tanár, nagy ember. Kevés az, aki így áll hozzá, az én véleményem miattuk negatív. Minden jót kívánok neki!
2014. nov. 25. 19:17
 34/35 anonim ***** válasza:

"plusz kirándulgatni se a saját pénzükből mennek, hanem osztálypénzből, amit törvény szerint nem is lehetne beszedni."

Már miért ne lehetne osztálypénzt szedni? Csak éppen azt az adott osztály dolgaira kell felhasználni, nem a tanárnak elsikkasztani (remélem ez nem túlzottan gyakori). Szerintem havi 1000 forintba nem fog belehalni a gyerek családja, de akkor esetleg osztálykirándulásnál meg tudják venni a vonatjegyet, belépőt, stb. és nem a szülőknek kell erre plusz pénzt adni, ill. ha ami megmarad év végén, azt beteszik mindig a bankba, esetleg a ballagási költségeken is lehet csökkenteni azzal, hogy pl. a ballagási ruhából x összeget az osztálypénzből fizetik. Nem az osztályfőnök kapja jövedelemkiegészítésnek az osztálypénzt, hanem az osztály gyűjti saját magának, hogy a különböző kiadásokra ne kelljen a szülőknek plusz pénzt fizetni.

2016. aug. 7. 13:53
 35/35 anonim ***** válasza:
Valaki emlegette a könyvtárost. Az miért diplomás szak, mikor elvileg aki intelligensebb, és jó memóriája van, azt simán be lehetne tanítani, nem kéne azért egy egész szakot elvégeznie?
2016. aug. 8. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!