Egyetértetek azzal, hogy a tanárok nem is keresnek keveset, csak mindig panaszkodnak?
Édesanyám reggel fél 6-ra jár dolgozni, és este 8 körül ér haza. Ápolónő a 15 km-re levő szociális otthonban (bolondokháza), minden nap megszámlálhatatlan mennyiségű sz*rt és hugyot takarít el, napi 50-60 embert fürdet meg, akiknek a fele nem mellesleg járóképtelen. Rátüszkölnek, ráköhögnek, naponta kell verekednie a bolondokkal. Ez havi nettó 90.000 forintot ér a bértábla szerint.
Én egy húsüzemben dolgozok éjszaka, 13-14 órában húzgálom a 2-300 kilós ládákat úgy, hogy egy félórás szüneten kívül még csak egy szál cigit elszívni sem lehet megállni. Félmalacok, negyedmarhák pakolása mindennapos. Havi 115.000 forintért csinálom ezt, pedig nem ezért végeztem főiskolát...
Egy tanár csak duguljon el. Én is meg tudnék tartani egy órát, ha ezt tanultam volna. A kezelhetetlen gyerekekkel meg rohadt egyszerű bánni: nem veszel róluk tudomást. Tudtommal azért kapod a fizudat, hogy taníts, ergo írogass a táblára meg magyarázz, nem pedig azért, hogy az osztály hülyegyerekét neveld, mikor köztudott, hogy pár év múlva alkoholista lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!