Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Letudnátok írni (ne keveset...

Letudnátok írni (ne keveset de ne túl sokat, közepesen) Hercules történetét?

Figyelt kérdés

2012. jún. 12. 14:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi történt a haveroddal, Googleval? Összekaptatok?
2012. jún. 12. 14:55
 2/11 anonim ***** válasza:

...vagy a történelem könyveddel?

...vagy a füzeteddel (mert órán jegyzetelni kéne)?

...vagy a józan eszeddel, memóriáddal, stb?

2012. jún. 12. 15:04
 3/11 anonim ***** válasza:

Le_tudnátok írni.

Nem letudnátok, hanem le_tudnátok. Letudni az valami egészen más.

2012. jún. 12. 15:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy a karakterek számát nem adod meg... Amíg ezt a kérdést ide megadtad, elég lett volna azt a 8 betűt, hogy Hercules, begépelned gugliba, és a kétsorostól a 2 oldalasig kapnál rá több ezer találatot, illetve megkímélnéd magad attól, hogy lusta disznónak minősítsünk és ne segítsünk neked.
2012. jún. 12. 15:12
 5/11 A kérdező kommentje:
Igazából csak a gyerekkoromból tudom. Azóta valamennyi részét elfelejtettem és nagyonkéne egy könyvhöz, ugyanis a suliba ilyen mitológiáról kell írni +ban még saját ötleteimet is hozzátenni (blahblahblahstbstb) És azért kellene
2012. jún. 12. 21:20
 6/11 anonim ***** válasza:
De gondolom, addig még mindig nem jutottál el, hogy begooglizd. Sosem értettem, hogy miért más itt, a GYK-n elolvasni valamit, mint a keresőben. Más szemet használnak a két oldalhoz, vagy mi?
2012. jún. 12. 21:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem sok időm van, ugyanis a Googleben és a Wikiben nagyonsokat írnak és a Gyakorikérdésekhez fordúltam. Ha meg te se tudod (azért irogatsz, cseszegeted az írásomat és nem válaszolsz) akkor inkább ne is irj!
2012. jún. 13. 14:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Volt rá több, mint egy napod. Elolvasni kb 5 perc. Hát.. gratulálok:)
2012. jún. 13. 22:34
 9/11 anonim ***** válasza:
A kérdés kiírása és az utolsó reakciód közötti időben egy hetven oldalas értekezést írhattál volna Herkulesről.
2012. jún. 14. 14:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy csak anniy időm van, hogy belépjek a gyakorikérdésekbe, megnézzem h válaszolt vki. De hogy ennyi paraszt társaság van azt nem tudtam. Azt hittem ennél értelmesebbek vagytok!
2012. jún. 14. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!