Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ilyen nőt látván ti is azt...

Ilyen nőt látván ti is azt gondolnátok, ribanckodik?

Figyelt kérdés

[link]

Ribanckodik nem is megfelelő szó-->Inkább, hogy ez az öltözet nem lenne való utvára.

Lényegtelen, hogy csak egy kép vagy sem, most alapból az érdekel, mit gondolnátok ha meglátnátok így egy nőt/lányt.

Kortól eltekintve.

Véleményeket kérek:)!

2012. okt. 29. 19:55
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
: D Igeen, pontosan:)! Már itt is van internet : D
2012. nov. 2. 09:30
 22/29 anonim ***** válasza:
Hogy halad a világ :D
2012. nov. 2. 10:03
 23/29 A kérdező kommentje:
: D Hát így van: D Mindenütt net: ) Lassan még a hajléktalanok az árokban ülve is nyomják a facebookot:).
2012. nov. 2. 22:07
 24/29 anonim ***** válasza:

Sokan nem érzik a határt a csinosan merész, és a sablonosan közönséges között.

Azzal semmi baj nincs, ha v.ki szeret öltözködni.

A baj akkor kezdődik, ha azt hiszi, hogy a túl sok a jó: túl sokat mutat, túl rikító, túl sok a kiegészítő, túl sok a smink. Az már csak extra, ha még a színek sem mennek egymáshoz.

2012. nov. 3. 16:40
 25/29 anonim ***** válasza:

Kabát szép,de a csaj aki így hordja az kur.va!Aki jól mer kinézni,az nem így öltözik.A kukás csaj elég érdekes volt :D A piros ruhás nagy mellű,szintén oltári nagy ribanc.

Normális csajok közé kicsit erős volt Megan Fox-ot kilinkelni (ha jól láttam,Ő volt az ) :D

2012. dec. 6. 20:15
 26/29 A kérdező kommentje:

: D Nem néztem kit linekeltem, jó gyorsan csak toltam valamit:).

Igen a csinos az csinos, a ribancos kinézetű megint más.

2012. dec. 6. 20:41
 27/29 anonim ***** válasza:

De akkor is műnő és kur.va is :D

Igen csak a nők ezt nem képesek felfogni.Vagy végtelenül semmilyenek,vagy átesnek a ló túl oldalára,és ordas kur.vák lesznek.Hihetetlen,hogy csak kevés nő tudja megtalálni az arany közép utat.

2012. dec. 6. 20:57
 28/29 dress9dora válasza:
hat betű: r___n_ ..................................retarda.de még nem tuti hogy ribi
2013. jan. 7. 18:28
 29/29 dress9dora válasza:
uhh bocsi elírtam:((
2013. jan. 7. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!