Ilyen nőt látván ti is azt gondolnátok, ribanckodik?
Ribanckodik nem is megfelelő szó-->Inkább, hogy ez az öltözet nem lenne való utvára.
Lényegtelen, hogy csak egy kép vagy sem, most alapból az érdekel, mit gondolnátok ha meglátnátok így egy nőt/lányt.
Kortól eltekintve.
Véleményeket kérek:)!
Sokan nem érzik a határt a csinosan merész, és a sablonosan közönséges között.
Azzal semmi baj nincs, ha v.ki szeret öltözködni.
A baj akkor kezdődik, ha azt hiszi, hogy a túl sok a jó: túl sokat mutat, túl rikító, túl sok a kiegészítő, túl sok a smink. Az már csak extra, ha még a színek sem mennek egymáshoz.
Kabát szép,de a csaj aki így hordja az kur.va!Aki jól mer kinézni,az nem így öltözik.A kukás csaj elég érdekes volt :D A piros ruhás nagy mellű,szintén oltári nagy ribanc.
Normális csajok közé kicsit erős volt Megan Fox-ot kilinkelni (ha jól láttam,Ő volt az ) :D
: D Nem néztem kit linekeltem, jó gyorsan csak toltam valamit:).
Igen a csinos az csinos, a ribancos kinézetű megint más.
De akkor is műnő és kur.va is :D
Igen csak a nők ezt nem képesek felfogni.Vagy végtelenül semmilyenek,vagy átesnek a ló túl oldalára,és ordas kur.vák lesznek.Hihetetlen,hogy csak kevés nő tudja megtalálni az arany közép utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!