Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ilyen nőt látván ti is azt...

Ilyen nőt látván ti is azt gondolnátok, ribanckodik?

Figyelt kérdés

[link]

Ribanckodik nem is megfelelő szó-->Inkább, hogy ez az öltözet nem lenne való utvára.

Lényegtelen, hogy csak egy kép vagy sem, most alapból az érdekel, mit gondolnátok ha meglátnátok így egy nőt/lányt.

Kortól eltekintve.

Véleményeket kérek:)!

2012. okt. 29. 19:55
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
utcára
2012. okt. 29. 19:55
 2/29 anonim ***** válasza:
93%
Too much. Már csak az eladó tábla meg az árcetli kellene rá.
2012. okt. 29. 19:56
 3/29 A kérdező kommentje:
Mindenféle kommentet pontozok:) Várom a véleményeket.
2012. okt. 29. 19:58
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez a dolga, mivel modell, a kabátot meg el kell adni, amit valszeg a vevő nem ilyen formában fog viselni.

Ettől függetlenül ha így szembe jönne velem, persze, hogy annak nézném:-D

2012. okt. 29. 20:02
 5/29 anonim ***** válasza:
52%
Első gondolatom: baromira nem érdekel. Ha neki így esik jól, csinálja. Nem az öltözködésük vagy az életvitelük alapján ítélem meg az embereket.
2012. okt. 29. 20:03
 6/29 anonim ***** válasza:
94%

Igen, nekem is sok negatív jelző ugrik be.

Elég sok hasonló lányt/nőt ismerek, akik ilyenek, hát... sajnos nem állnak agyilag csúcson (és elég önbizalom hiányosak), gondolom így kompenzálnak sok mindent. Tisztelet a kevés kivételnek.

Nem csodálom, hogy sok értelmes férfi már nem mer kezdeményezni náluk, elveszik a test felfedezésének varázsa is az első szerelmes együttlét előtt, jószerivel mindent megkapnak így is.

2012. okt. 29. 20:07
 7/29 anonim ***** válasza:
73%

Nekem az első gondolatom az volt,hogy bárcsak én is ilyen dögös nő lehetnék.

A második pedig,hogy kellene a kabát ára,munkanélküliként baromi jól jönne.

Egyébként nem érdekel,hogy mit csinál,nyilván neki is meg kell élnie valamiből és ha ez bejön neki,akkor tessék.Engem nem bánt vele.

2012. okt. 29. 20:09
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
kozonseges. ez a szo ugrik be elsore
2012. okt. 29. 20:10
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nő nagyon csinos, jó alakja van az arca is szép. Ez meg egy reklám, azért van kint félig a melle, de senki se fog így utcára menni! Nekem tetszik a kabát, hordanám is, természetesen valami pulcsival alatta.
2012. okt. 29. 20:15
 10/29 anonim ***** válasza:
84%

Kiszűrtem ám, hány válaszoló volt nő..:)

Aki a kabátot nézte...Ja, azt én is elfogadnám.

A nőre is válaszolok: Ha én még egyszer ilyen fiatal lehetnék..A fenét se érdekelne, ha ribancnak néznének se.

Mert olyan sokra vittem a tisztességemmel..:((

2012. okt. 29. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!