Ilyen nőt látván ti is azt gondolnátok, ribanckodik?
Ribanckodik nem is megfelelő szó-->Inkább, hogy ez az öltözet nem lenne való utvára.
Lényegtelen, hogy csak egy kép vagy sem, most alapból az érdekel, mit gondolnátok ha meglátnátok így egy nőt/lányt.
Kortól eltekintve.
Véleményeket kérek:)!
Ez a dolga, mivel modell, a kabátot meg el kell adni, amit valszeg a vevő nem ilyen formában fog viselni.
Ettől függetlenül ha így szembe jönne velem, persze, hogy annak nézném:-D
Igen, nekem is sok negatív jelző ugrik be.
Elég sok hasonló lányt/nőt ismerek, akik ilyenek, hát... sajnos nem állnak agyilag csúcson (és elég önbizalom hiányosak), gondolom így kompenzálnak sok mindent. Tisztelet a kevés kivételnek.
Nem csodálom, hogy sok értelmes férfi már nem mer kezdeményezni náluk, elveszik a test felfedezésének varázsa is az első szerelmes együttlét előtt, jószerivel mindent megkapnak így is.
Nekem az első gondolatom az volt,hogy bárcsak én is ilyen dögös nő lehetnék.
A második pedig,hogy kellene a kabát ára,munkanélküliként baromi jól jönne.
Egyébként nem érdekel,hogy mit csinál,nyilván neki is meg kell élnie valamiből és ha ez bejön neki,akkor tessék.Engem nem bánt vele.
Kiszűrtem ám, hány válaszoló volt nő..:)
Aki a kabátot nézte...Ja, azt én is elfogadnám.
A nőre is válaszolok: Ha én még egyszer ilyen fiatal lehetnék..A fenét se érdekelne, ha ribancnak néznének se.
Mert olyan sokra vittem a tisztességemmel..:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!