Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ilyen nőt látván ti is azt...

Ilyen nőt látván ti is azt gondolnátok, ribanckodik?

Figyelt kérdés

[link]

Ribanckodik nem is megfelelő szó-->Inkább, hogy ez az öltözet nem lenne való utvára.

Lényegtelen, hogy csak egy kép vagy sem, most alapból az érdekel, mit gondolnátok ha meglátnátok így egy nőt/lányt.

Kortól eltekintve.

Véleményeket kérek:)!

2012. okt. 29. 19:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

hát modell.. így kell hordania amíg fényképezik.. gondolom utcán nem így kell hordani hogy ki lógjon a csöcse :D

amúgy jól néz ki a kabát >.<

am ha így hordaná valaki,azt hinném én is h ku*va...

16L

2012. okt. 29. 20:31
 12/29 anonim ***** válasza:
0%

jajj most miért vagytok ennyire kertvárosiak kitörültettétek a válaszomat.

Akkor is SUNÁZNÁM !!!!

2012. okt. 29. 20:43
 13/29 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. okt. 29. 20:51
 14/29 A kérdező kommentje:

Ez csak a kabát, nem póló vagy alá való ruha nélkül kell hordani IQ bajnok, ez csak az eladás része.'

Naa, nem sértegettelek, a tiszteletet adjuk meg.

A nő még alapból is...: D Na mindegy is, alapból sem nézek sokra, akinek ilyen a 'munkája', bár sokan örülnének ha ilyen is lehetne.

De nem hiszem el, hogy hasonlókat még nem láttatok utcán... Dögivel akad, és az emberek keverik a ribancos kinézetet a csinossal.

Sokak szerint a nő aki a képen van, csak csinos (tegyük fel utcán egy hasonló szembe jön)-->szerintem pedig a csinos,pl: [link]

[link]

Nem hinném, hogy egy nőnek, mint sokaknak, így kéne megjelenni az utcán: [link]

[link]

Vannak ilyenek is.

2012. okt. 29. 21:03
 15/29 anonim ***** válasza:

Na most őszintén: a pasiknak az utolsó két kép láttán kocsányon lógna a szemük.

A kukás munkaruha nem is rossz!

2012. okt. 29. 21:19
 16/29 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem szoktam azt találgatni, hogy valaki ribanckodik-e, a ruhája alapján. A kabát tetszik, én is szeretem a mélyen dekoltált ruhákat, de ez még nekem is túl mély, semmiképp nem hordanám így, vennék alá valamit. Más meg úgy hordja, ahogy akarja.
2012. okt. 29. 21:49
 17/29 anonim ***** válasza:
Igen,minden nő ri.banckodik,aki jól mer kinézni.Húzzunk kukazsákot magunkra,b+?
2012. okt. 30. 10:41
 18/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Utolsó: A képeken látható nők,a kukás, és a kérdésben szereplő, szerintem nem jól mer kinézni, hanem fel akarja magára hívni a figyelmet. A kérdéses linkben a munkája ugymond, de vannak ilyenek az utcán is. Több minden kint van, mint amennyit kitakar. Nem kell kukászacsit húzni magadra, de tudni kell csinosan felöltözni, és az nem azt jelenti, kidobni mindent.

De ennyiből egyébként mindenkinek magának van joga eldönteni, hogy öltözik, és senkinek semmi köze hozzá. De gyakran ezek a nők, tudnak kiakadni a legjobban, hogy 'mi az, hogy ribanc? biztos féltékeny' De ha tudja, hogy mindent kirak, és netán megszólják emiatt, ne ő legyen felháborodva, nézzen tükörbe.

Szerintem!

Köszönöm mindenkinek:)

2012. okt. 30. 11:11
 19/29 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ez a bolt kifejezetten közönséges, rájátszik a "darab hús" nézőpontra.

Jó ízlést nem lehet vásárolni, és a retusálástól senki nem lesz igazi nő.

2012. okt. 30. 18:56
 20/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is!Így van egyébként:)

Na meg ha valaki jó Nő is, nem ér össze azzal a dologgal, hogy akkor mindent meg is kell mutatni.

2012. nov. 1. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!