Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Legjobb barátnőm anyja utál...

Legjobb barátnőm anyja utál mert rocker vagyok. Beszéljek vele?

Figyelt kérdés
Nos, azért ide írom, mert a lánya nekem olyan mint a testvérem. Viszont anyukája utál engem, mert rocker vagyok, ergo nagyrészt feketébe járok, meg hát, "extravagánsabb" cuccokban. Olyan szinten, hogy már nem egyszer tiltotta el tőlem, ha szóba-kerülök náluk otthon, csak grimaszol egyet, stb... Ezt mi a barátnőmmel simán megbeszéljük, mert miért ne tennénk?! Őt nem érdekli az anyja, nem neki kell engem szeretnie, hanem neki. Én meg nem fogok megsértődni vagy valami az anyja ítélkezései miatt. Az apja kedvel engem, a kis tesói is odavannak értem, nővére olyan mintha az én nővérem is lenne, bátyja "szerelmes" belém, szóval nagyon jóban vagyok az egész famíliával, kivéve vele. Emo-snak hisz. Pedig aztán én tényleg nem vagyok az! 100%-os boldog ember vagyok, mindig pozitív, lojális, és komoly. Már többször is akartam vele beszélni, de barátnőm azt mondja nem érné meg, mert az anyja, egyszerűen buta, nem érdekelné mit mondok, én pedig félek, hogy valami rosszat szólok. (Elég forrófejű vagyok..:S) Ez másnál nem zavarna, vagy nem érdekelne, hogy mit mond, vagy megvédeném az igazam, de ez a legjobb barátnőm anyja! Már így is elég kényelmetlen a dolog... Szerintetek?

2012. okt. 28. 14:39
1 2
 11/12 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem kell megváltoznod hiszen rocker vagy szeretsz is az lenni. én is az vagyok és hiába mondanak rám olyanokat, hogy "hogy nézel ki?" vagy "ez fiú vagy lány?" ezeket az utcán kapom de leszarom én ilyen vagyok és kész. visszatérve a kérdésre nos igen nagyon buta ember az ilyen mint a barátnőd anyja gondolom ő is olyan, hogy rockot hallgat akkor már emos vagy feketében jársz...attól még nem leszel emos. hiszen ott vannak azok az emberek akik gyászolnak. ők emosok?! lehet hogy ezt a példát el kellene mondani az anyjának (a gyászolósat) bár ahogy leírtad nem hiszem hogy felfogná.
2012. nov. 9. 18:18
 12/12 anonim válasza:
100%

Kezdj el beszélni az anyjával és mikor elkezd valamit mondani erre te: Nem pofázol! ... Nem érted, hogy nem pofázol? :D

Vagy tiszteletet tanúsít felnőtt létére vagy megutál jobban. :D Nekem egyszer bejött, ha nem is vagyok büszke rá... :| :D

2012. dec. 23. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!