A vörös szakáll tényleg utalhat arra, hogy ember milyen származású? Elsősorban itt arra gondolok, hogy zsidó származású?
Egyszer hallottam ezt az egyik ismerősömtől, hogy akinek van vörös vagy teljesen vörös a szakálla abban van valamennyi zsidó vér. Ez tényleg igaz? Mert a testvéremnek teljesen vörös a szakálla, de a haja barna. Az én szakállamban is vannak vörös szállak, de nem annyira domináns és én is barna hajú vagyok. Szóval tényleg lehet ebben valami igazság vagy nincsen semmi alapja?
Köszönöm a válaszokat! :D
Kedves Moderátor! Tudom, nem ez a módja a levelezésnek, de…
Egy rasszista oldalra mutató link (10) bent maradt. Törölve lett viszont – a kérdéstől nem is idegen – következtetés önmagamra nézve, melyet a fenti rasszista tartalom alapján vontam le. Ebben mi a logika?
Ez erdekes! az en ferjem kek szemu, barna haju es a szakalla voros!( Tavaly kitalalta, hogy Anthrax szakallat noveszt egesz jol ment neki egy darabig!) 3 hazra ahol lakunk van egy zsinagoga. A rabbi felesege egyszer felhivta sabeszkor, hogy kapcsoljon ki neki valamit es mar be is indult a kerdezogep: Honnan? mikor? hogy hivjak anyadat, nagyanyadat....es maris semmihez nem nyulhatott mert a rebecen kitalalta, hogy a ferjem zsido! Kerjuk mar meg a baratunkat - aki pedig tenyleg zsido volt!!!! csak megtert atigazolt a keresztenyekhez - jojjon o kikapcsolni azt a valamit...
Hahaha! az en oldalaom tuti nincs zsido a csaladban! Meg megvannak a keresztlevelek amiket Hitler jovoltabol Mamak kikertek 5 generaciora visszamenoleg kellett bemutatni, hogy nincs zsido a csaladban.
A ferjemet azota is zsidokent kezeli a rebecen, most is hivta, menjen imadkozni a ferfiakkal...o meg csak mondta, hogy inkabb most nem koszoni szepen.
Ez érdekes történet. Nekem is így találta ki valaki, hogy esetleg vannak zsidó felmenőim.
A férjedről akkor most tényleg kiderült, hogy valamilyen részben zsidó?
Köszönöm a választ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!