Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szoktatok mondani a tesco...

Mit szoktatok mondani a tesco parkolóban megjelenő pénzgyűjtőknek?

Figyelt kérdés
Általában hetente háromszor megyünk, minden alkalommal odajön hozzánk valaki, munkanélküli vagyok, sajnos nem tudok mindig adni.
2009. aug. 9. 18:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
"húzzál dolgozni, ne lopd a napot!
2009. aug. 9. 19:04
 2/15 anonim ***** válasza:
30%
Munkanélküliként 3x Tescozol egy héten? Akkor egy 10-es v 20-as szerintem beleférne ...
2009. aug. 9. 19:21
 3/15 anonim ***** válasza:
88%

Igen, az ember torka elszorul, ha ilyen esettel találkozik, de nagyon bántó az, hogy a múltkor, amig kiértem Pestről, három lámpánál jött oda hozzám egy -egy nő, kis táblán lévő felirattal, "hogy beteg vagyok, 3 kicsi gyermekemet egyedül nevelem..."

Hát ez a szörnyű! Történetesen akár egyikük igazat is irhatott a táblájára, akkor sem tudtam adni neki pénzt, mert nagyon dühös lettem. Pedig ha úgy lenne adnék, ha az utolsó forintomat is adnám oda. De kinek adj? Csalóknak? És mellesleg van egy megérzésem, aki ott kéregetett, nem is magának kéregetett, gondolom ő is csak alamizsnát kap abból, amit összegyűjt valakinek, aki valamelyik kávézó hűvös teraszán piheni ki a fáradalmait a komoly munka után, amit végez! Egyébként meg azt hiszem, aki igazán rászorul, az nem áll ki a jelzőlámpához kéregetni! Igy hát szó nélkül megyek el mellettük.

2009. aug. 9. 19:22
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

"Köszönöm, nem veszek semmit!" Ettől általában annyira meglepődnek, hogy továbbbmennek. Néha szoktam adni, de ha Pesten minden szembejövő kéregetőnek adnék+ a Tesco parkolóban+ a Népligeti buszpályaudvaron (ahol naponta megfordulok és naponta 3-an szólítanak le buszjegyre kérni) akkor egy hét alatt elmenne a teljes fizetésem.

Amúgy sajnos sok a rossz tapasztalatom. gyógyszertár előtt gyógyszerre gyűjtögető néni, akinek mondtam, hogy adja ide a receptete, bemegyek és kiváltom, erre elrohant. A NBépligetben, hogy csak 50 forint kell a jegyéhez, mindjárt indul a busz, erre mondtam, hogy oké, ennyim van, menjünk a pénztárhoz és ott kiegészítem neki, erre hirtelen "rájött", hogy csak holnap utazna... Szóval egy-két ilyen próba és kiderül, hogy 10-ből 9 csaló.

2009. aug. 9. 19:28
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó vagyok: Kajára kéregető is dobta már utánam a szendvicset, amikor nekiadtam, amit reggel csináltam, erre kibontotta és visszadiobta, hogy ezt nem szereti, pénzt adjak neki.
2009. aug. 9. 19:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
semmit, azt hogy nincs pénzem nekem se.
2009. aug. 9. 19:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
vagyis az igazat, hogy nincs pénzem.
2009. aug. 9. 20:00
 8/15 dellfil ***** válasza:
100%

Mikor, mit. Adott hangulatomtól, és "pénzügyi" helyzetemtől függ.

Legutóbb, mikor elég agresszíven pénzt "kértek", épp "jó" hangulatban talátak rám. Ugyanis, egy kanyi vasam sem volt, olyannyira, hogy egy napja rá sem tudtam gyújtani. Fizetésig, meg még pár nap...hát én nekik (ketten voltak) támadtam üvöltve, hogy azonnal adjanak egy húszezrest, meg hogy adják vissza a doboz cigimet, stb...

Mit mondjak... menekültek, én meg futottam utánuk, kiabálva, hogy legalább egy szál cigit adjanak.

Hehe...

2009. aug. 9. 20:30
 9/15 A kérdező kommentje:

19:21!

1 kiló kenyeret, meg 20dkg szalámit azért még meg tudok venni, nagyokos!

2009. aug. 9. 20:40
 10/15 anonim ***** válasza:
22%
Azt hogy nekem sincs, mert ezek a mocs*os zsidók ellopják mindet, ráadásul egy szavam se lehet. Kapják be.
2009. aug. 9. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!