Egy közösségben ahonnan már teljesen kiközösítettek, valahogy el lehetne érni hogy hagyják abba és törődjenek velem is?
Figyelt kérdés
Vagy reménytelen vele próbálkozni? Egy középiskolai évfolyamban, ahonnan már 2 éve ki vagyok közösítve, a kezdetektől fogva.2012. okt. 22. 09:29
2/13 anonim válasza:
Már az elején kellett volna beilleszkednek..minél többet vársz hogy majd valaki..annál rosszabb lesz a helyzet.Ne tőlük várd hogy alkalmazkodjanak hozzád.inkább te alkalmazkodj hozzájuk
3/13 A kérdező kommentje:
De két év után van esélyem még valakivel összehaverkodni? Egyébként beilleszkedtem volna csak nem hagytak.
2012. okt. 22. 10:00
4/13 anonim válasza:
hát..mennyire vészes a helyzet?egyáltalán nem szólnak hozzád?
5/13 anonim válasza:
Akkor ismét megkérdezem. Miért közösítettek ki? Nem mindegy, hogy csináltál valami olyat, vagy úgy viselkedsz, vagy csak egyszerűen a kinézeted vagy beállítottságod miatt. Könnyebben tudnánk segíteni, ha tudnánk az okát, de a kérdésed elég általános így!
6/13 A kérdező kommentje:
Maguktól csak akkor ha nagyon muszáj, vagy ha tornaórán belém köthetnek, azt élvezettel teszik.
2012. okt. 22. 10:33
7/13 A kérdező kommentje:
Lehet kinézet miatt is, meg nem szoktam sokat beszélni, de próbáltam ismerkedni, haverkodni, élőben és facebookon is, de nem ment, egyáltalán nem akarnak velem beszélgetni. Mindig interjú jellegű a beszélgetés, én kérdezgetek ők válaszolnak, ha egyáltalán szóbaállnak velem.
2012. okt. 22. 10:34
8/13 anonim válasza:
A miértet még mindig nem tudjuk. Azért az nem jellemző egy közösségre sem, hogy a csendesebbeket kiközösítenék. Nem csak arról van szó, hogy nem érdekled őket? Lehet, hogy unalmas vagy, és nem kíváncsi rád senki. Az nem kiközösítés, csak nem keresik a társaságod. Ha válaszolnak a kérdéseidre akkor nem vagy kiközösítve!!
9/13 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkoz velük.keress más barátokat..
10/13 A kérdező kommentje:
Kérdésekre válaszolnak, de nem kíváncsi rám senki, nem törődik velem senki. Sokan nem is köszönnek nekem.
2012. okt. 22. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!