Bogi1 kérdése:
Lenne olyan dorama fan aki benne lenne egy videós közösségben amiben olyasféle filmeket csinálnánk mint a doramák?
Figyelt kérdés
Eger környéki fiataloknak akármilyen fiatalok (én pl 16), vagy amatőrök vagytok (elég hülye is vagyok) xxD. Csak simán ilyen vicces kisfilmeket, vagy sorozatokat csinálnánk. Olyan lenne mint egy színjátszó kör, csak ingyen és nem lenne nagyon szigorú. Valamikor hétvégenként lennének ilyen "próbák". Olyanokat is szívesen várunk, akiknek csak van valami jó története, vagy dalai amiket megmutatna másoknak... Kitudja még talán csinálnánk neki egy videóklippet, vagy korévariálnánk egy történetet. Na igen jöhetnének olyanok is akik szeretnek kamerázgatni, vagy ilyenek...Fiúkat lányokat egyaránt :) ( olyan 12-20 éves korosztályra gondoltunk és persze fiúkra lányokra egyaránt, mert az elég gáz lenne ha csak lányok lennének és nuku fiú, értitek ugye?! szóval csak úgy állhatna össze ha lenne elég jelentkező aki szívesen csinálja hobbiból és szeretne egy jó közösség tagja lenni, akkor ne csigázzatok írni. Remélem lesz olyan akinek ha egy kicsit is de tetszik az ötlet, vagy szóljatok barátoknak akik benne lennének:) Előre is köszönöm a kommenteket ^^ Remélem tetszik majd :DD2012. jan. 29. 20:04
1/4 anonim válasza:
Én imádom a dorama-kat, és lenne is kedvem az ilyen bolondozáshoz, csak már elmúltam régen 20 éves! xDDD
2/4 anonim válasza:
szia :) én szívesen benne lennék. 16 éves lány vagyok, és tök szeretek filmezni (operatőr szeretnék lenni) meg persze színészkedni is :D
Hova valósi vagy?
3/4 A kérdező kommentje:
Ostoros..(eger mellett) nem baj lényegtelen h hány éves az ember :D az a lényeg h jó lenne ha összegyülnénk jó sokan meg minden nekem van most pár barátnőm akik benne lennének ... mi is mindannyian vagy ilyernekkel szeretnénk foglalkozni meg sokoknak jó elfoglatltság
amúgy felnőtt is kell egy csapatba h teljes legyen :) ha csak gyerekek vagy fiatalok lennének benne tuti nem lenne az igazi :)
2012. febr. 9. 18:24
4/4 Tammagoo válasza:
Heló! :) 14 éves lány vagyok, érdekelne is nagyon! Csak Budapesten lakom -.-
Viszont nagyon szeretnék más Korea mániás emberekkel ismerkedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!