Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A fiam cigány lánnyal jár ....

A fiam cigány lánnyal jár . Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A fiam fél évvel ezelőtt megváltozott . Nem rég végzett az iskolában és elhelyezkedett egy gyárban , de egyre rosszabbul tanult , egyre többször mondták a munkatársai hogy nem jár be dolgozni , a főnökének betegséget jelentett , egyre flegmábban viselkedett , és anyagilag sem segít már itthon annyival mint régen . Kérdőre vontam , mire becsapta az ajtót és három napig nem jött haza . Miután hazajött , bocsánatot kért , és elmondta hogy barátnője van , akit nagyon szeret . Én látom rajta hogy nagyon el vette az eszét a szerelem . Miután megtudtam , ki a barátnője , majdnem agyvérzést kaptam . A család egyáltalán nem a rendes romákat képviseli . A család kilenctagú , a fele börtönviselt , buták , bunkók , lopósak , büdösek , agresszívak , de amíg valakit pénzzel lehúzhatnak , addig kedvesek . A lány nagyon csinos és ő ad magára , de egy bolond hárpia , ismerem az egész családját . A lánynak legalább harminc barátja volt , mindegyiknek elvették az összes létező pénzét , nem egyet belerángattak kisebb csalásokba vagy pénzadósságba . A fél város elkerüli őket még az utcán is , a fiam is ismerte őket , most mégis mintha kicserélték volna , és mikor elővettem a fiam és elmondtam neki mekkora orosz rulettet játszik , egyszerűen elment otthonról . Nem tudom mit tehetnék , a szerelem elvakítja , de féltem és rettegek mi lesz vele .

2012. okt. 20. 21:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
96%

Igen 16:49, aztán ha éppen hazafelé téged talál be egy csapat szegínromák, és van olyan kivételes szerencséd hogy életben is hagynak, te leszel a legnagyobb náci...

Az a bizonyos kocka bazinagyot tud fordulni, jobb ha tőlem tudod.

2012. nov. 15. 16:52
 22/33 anonim ***** válasza:
72%

Kedves kérdező, nézd a dolog jó oldalát!

A lagzin ingyen lesz a zenekar! :)

2012. nov. 23. 00:18
 23/33 anonim ***** válasza:
Elmúlt 18 éves?
2012. nov. 23. 22:53
 24/33 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező: érdekelne, hogy van-e valamilyen fejlemény a fiaddal kapcsolatban. Hazament-e már azóta? Tudtál beszélni vele? Úgy érzed, hogy hatnak rá a józan szavak és az aggódásod, vagy még mindig bele van zúgva ebbe a nőbe?
2012. nov. 23. 23:24
 25/33 A kérdező kommentje:
Néha jár haza , a helyzet változatlan , agresszív velem , nem lehet vele beszélni .
2012. nov. 24. 16:16
 26/33 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező! Látom nem válaszolsz. De ha 18 múlt, én azonnal elpakoltatnám. Kitagadni és elküldeni. Nem hagynám, hogy tönkretegye a cigány pereputtyal az életemet. Azok közt nem akad olyan, aki 100%-ban be tud illeszkedni. A vér nem válik vízzé, avagy kutyából nem lesz szalonna.
2012. nov. 24. 18:02
 27/33 anonim ***** válasza:
Én is érdeklődnék...Az ész megáll...
2013. febr. 3. 01:25
 28/33 anonim ***** válasza:
79%

Te komolyan akarsz megoldást, kérdező vagy csak sajnáltatod magad? Első estben válaszolni kéne, második esetben meg jájj segíny de rossz sorsa lész máá a dikkekő. Jó így? Ezt csak te tudod megoldani. A más, hogy én cigány után meg nem fognék semmit, nem hogy a fiamat elengedjem vele. Pfúj. Látjátok liberálisok? Ez lesz! Örüljön a szátok, amíg tud, mert

,,Még jőni kell, még jőni fog

Egy jobb kor, mely után..."

nem fogtok cigányt védeni! A kis taknyom gyerek is mit gondol magáról, még ha neki esne az anyja akkor lehetne vele esetleg agresszív, de hogy csak jót akar neki. Régen bezzeg nem mertek ilyet, hogy ellógnak a cigányhoz. Kaptak is volna a nadrágszíjjal, ezzel-azzal. Drága kisfiadnak is az hiányzik. Ha a szép szóból nem ért. Tévedés ne essék, nem vagyok a verés híve, sőt! én se nagyon kaptam, gyerekem meg még nincs, de ilyen fiam lenne akkorát lekevernék neki, hogy a földön ébredne. Amúgy egy kis egészséges nevelésbe belefér ha elseggelnek valakit, vagy egy-két pofon, bár a fej szent, és sérthetetlen szerintem. Ha megoldást akarsz, küldd el, mondd meg neki, hogy te nem fogod ezt tűrni, ha az apja még él, beszéld meg vele, ha nem, akkor bajba vagy, mert házból része van. De testvére van? Mert akkor én egy öröklésit csináltatnék. Meg én a másik gyerekre hagynék mindent, amit lehet, ha úgy van, el is költöznék. De azért azt ne felejtsük el, hogy a cigányba is van rendes ember. Csak minimum 120 centi... mélyen. xD Na jó, kicsit durva poén, de majdnem hogy igaz.

2013. febr. 4. 15:24
 29/33 Adri+ ***** válasza:
0%

A kérdezőtől , és anyagilag sem segít már itthon annyival mint régen .' Itt a pénzelésetek hiánya és a rasszizmusotok dominál. és

,Kérdőre vontam , mire becsapta az ajtót és három napig nem jött haza.'

Mit vártál?

Hogy ugyanannak a seggét nyalja majd, mint te?

Öcsém! Téves a házszám, ez nem a parlament.

Politizálnál?

Igyekezz eleget tanulni, és kis szerencsével felvesznek bizalmi állásba oda is ( akarom mondani illem helyiség tisztítási munkatárs)nak is, akár.

Ez az ő életük, nem szólhatsz bele. Hála égnek, vazze!

Mindenkinek boldog új évet kívánok.

Adri

2016. jan. 1. 19:52
 30/33 anonim ***** válasza:
Adri+ miatt feltehetnéd még1x ezt a kérdést,hogy rasszista,miegymás.De ha már nincs gáz,akkor gratula.Bár nálunk a horvát-magyar fiatalok kapcsolata is igen gyakran bomlott/bomlik , nem még ekkora hagyománybeli külömbség esetén...
2016. jan. 3. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!