Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A fiam cigány lánnyal jár ....

A fiam cigány lánnyal jár . Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A fiam fél évvel ezelőtt megváltozott . Nem rég végzett az iskolában és elhelyezkedett egy gyárban , de egyre rosszabbul tanult , egyre többször mondták a munkatársai hogy nem jár be dolgozni , a főnökének betegséget jelentett , egyre flegmábban viselkedett , és anyagilag sem segít már itthon annyival mint régen . Kérdőre vontam , mire becsapta az ajtót és három napig nem jött haza . Miután hazajött , bocsánatot kért , és elmondta hogy barátnője van , akit nagyon szeret . Én látom rajta hogy nagyon el vette az eszét a szerelem . Miután megtudtam , ki a barátnője , majdnem agyvérzést kaptam . A család egyáltalán nem a rendes romákat képviseli . A család kilenctagú , a fele börtönviselt , buták , bunkók , lopósak , büdösek , agresszívak , de amíg valakit pénzzel lehúzhatnak , addig kedvesek . A lány nagyon csinos és ő ad magára , de egy bolond hárpia , ismerem az egész családját . A lánynak legalább harminc barátja volt , mindegyiknek elvették az összes létező pénzét , nem egyet belerángattak kisebb csalásokba vagy pénzadósságba . A fél város elkerüli őket még az utcán is , a fiam is ismerte őket , most mégis mintha kicserélték volna , és mikor elővettem a fiam és elmondtam neki mekkora orosz rulettet játszik , egyszerűen elment otthonról . Nem tudom mit tehetnék , a szerelem elvakítja , de féltem és rettegek mi lesz vele .

2012. okt. 20. 21:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
41%
Irtsd ki a családjukat rocket launcherrel.
2012. okt. 23. 14:38
 12/33 anonim ***** válasza:
64%
Ismered a mondást sárkány ellen sárkány fű,cigány ellen bőrfejű próbáld meg "kedves" skinhead barátink segítségét kérni miszerint a réti nigger tönkre teszi a családod.
2012. okt. 27. 17:10
 13/33 anonim ***** válasza:
35%

réti nigger :DDDDDDDDDDDDDDDDD

az agyam eldobom srácok :))

De amúgy léteznek még nálunk amolyan vérbeli skinheadek? ?mert mostanában soha nem látom őket sehol ...

2012. okt. 30. 10:30
 14/33 anonim ***** válasza:
69%
Csak figyelj arra oda,hogy ne ciganyozz a fiad elött mert tovabb mondhatja aztan mergesek lesznek rad.
2012. okt. 30. 12:40
 15/33 anonim ***** válasza:
52%
"...kérje Istent, legyen irgalommal", talán ez a legfontosabb. Az ilyennek sajnos az esetek túlnyomó többségében sosincs jó vége. A fiadat rá kellene ébreszteni valahogy arra, hogy mindent kockáztat, ha folytatja. Náluk nincs békés szakítás, de van helyette vérbosszú. Látom őket nap, mint nap, tudom, hogy miről beszélek, rettenetes 'ember'ek. Könnyen lehet, hogy lelki terrorban tartják a fiadat, könnyen lehet, hogy zsarolják, az biztos, hogy az ő pénzéből élnek. Fel kellene ébreszteni valamiképpen.
2012. nov. 1. 00:51
 16/33 anonim ***** válasza:
20%

A válasz 25%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 62%-ban hasznos válaszokat ad 10:30

Nem voltál a Jobbikoson 23.-án, ott volt belőlük rendesen.:)

2012. nov. 1. 00:53
 17/33 anonim ***** válasza:
77%
A f@sz felállt,az ész megállt.Beszélgettél te erről a fiaddal gyerekkora óta egy keveset?Mondjuk gyakran?Itt is vt egy fiú, csinált egy tíztestvéres csajnak gyereket,kikövetelte a vagyon ráeső részét,felélték,aztán szétmentek.Két év kellett hozzá.Tedd el,vagy biztosítsad jogilag ami neked kell,add ki a részét,gratulálj,és a többit a sorsra.
2012. nov. 5. 00:39
 18/33 anonim ***** válasza:
80%
Elmúlt 18? Ha igen, mutasd meg neki az ajtót, adj neki egy táposzsákot, és pakoltasd el a bárátnújíhő. Ha nincs 18, rakd nevelőintézetbe, esetleg pakold meg egy kicsit. Egy kiadós apai verés nem ártana a kis hülye fejének.
2012. nov. 15. 16:10
 19/33 anonim ***** válasza:
16%
Az ő dolguk. Ne legyél ennyire rasszista.
2012. nov. 15. 16:21
 20/33 anonim ***** válasza:
13%

Bár elpusztulna már az összes rasszista jobbikos szaralak.

És ezt magyarként írom!

2012. nov. 15. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!