Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A fiam cigány lánnyal jár ....

A fiam cigány lánnyal jár . Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A fiam fél évvel ezelőtt megváltozott . Nem rég végzett az iskolában és elhelyezkedett egy gyárban , de egyre rosszabbul tanult , egyre többször mondták a munkatársai hogy nem jár be dolgozni , a főnökének betegséget jelentett , egyre flegmábban viselkedett , és anyagilag sem segít már itthon annyival mint régen . Kérdőre vontam , mire becsapta az ajtót és három napig nem jött haza . Miután hazajött , bocsánatot kért , és elmondta hogy barátnője van , akit nagyon szeret . Én látom rajta hogy nagyon el vette az eszét a szerelem . Miután megtudtam , ki a barátnője , majdnem agyvérzést kaptam . A család egyáltalán nem a rendes romákat képviseli . A család kilenctagú , a fele börtönviselt , buták , bunkók , lopósak , büdösek , agresszívak , de amíg valakit pénzzel lehúzhatnak , addig kedvesek . A lány nagyon csinos és ő ad magára , de egy bolond hárpia , ismerem az egész családját . A lánynak legalább harminc barátja volt , mindegyiknek elvették az összes létező pénzét , nem egyet belerángattak kisebb csalásokba vagy pénzadósságba . A fél város elkerüli őket még az utcán is , a fiam is ismerte őket , most mégis mintha kicserélték volna , és mikor elővettem a fiam és elmondtam neki mekkora orosz rulettet játszik , egyszerűen elment otthonról . Nem tudom mit tehetnék , a szerelem elvakítja , de féltem és rettegek mi lesz vele .

2012. okt. 20. 21:48
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
79%
Lődd le. Mindkettőt.
2012. okt. 20. 21:51
 2/33 anonim ***** válasza:
46%
Nem mágiáznak? Oldd fel a szerelmi kötést!:D
2012. okt. 20. 21:54
 3/33 anonim ***** válasza:
52%
Rettegj, mást nem tudsz.
2012. okt. 20. 22:01
 4/33 anonim ***** válasza:
86%
Értelmes európai ember cigánnyal nem áll szóba, mert annak biztosan nem lesz jó vége, biztosan a rövidebbet fogja húzni. A cigányok a mi fajtánkat kihasználják, élősködnek rajtunk, akár a vérszívók, és miután az egyik áldozatukat helyben hagyták, tovább állnak, aztán lesik a következőt. Ésszel lehetetlen megmagyarázni, miért ragaszkodik a fiad ehhez a lányhoz, nyilván a vak szerelem bolondította meg, de egyszer majd nagyon csúnyán csalódni fog benne, és a fájdalom és lelki űr mellett majd tele lesz a szíve gyűlölettel. Amit megtehetsz, hogy továbbra is szeretettel, féltéssel próbáld elmagyarázni neki, hogy a vesztébe rohan. Ha szeret téged, mint szülőt, egyébként tisztességes, és van elég magához való esze, biztosan elkezd gondolkodni, és a tapasztalt jelekből nagyon lassan, de rájön magától is, hogy ez a társaság nem neki való, csupán a mélybe lökik. Ekkor még idejében ki tud szállni az ördögi körből. Ha viszont túlságosan befolyásolható és buta ember, akkor csak imádkozhatsz...
2012. okt. 20. 22:11
 5/33 anonim ***** válasza:
50%
röhögőgörcsöt kaptam az első választ olvasva:DD
2012. okt. 20. 22:13
 6/33 anonim ***** válasza:
43%
készülj a házasságra, mert szabadulni nem fog tudni tőle
2012. okt. 20. 22:32
 7/33 Malats ***** válasza:
82%
Probálj beszélni vele, az se kizárt hogy megfenyegették.
2012. okt. 20. 23:52
 8/33 pbiker válasza:
48%
Szar ügy.
2012. okt. 21. 13:09
 9/33 anonim ***** válasza:
74%
Add el mindened, mert jönnek és kifosztanak.
2012. okt. 21. 15:22
 10/33 anonim ***** válasza:
76%
Én is csak azt tudom javasolni,mint 22:11-es.
2012. okt. 22. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!