Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok ti járnátok cigány lánnyal, fiúval?
Figyelt kérdés
Ha ti nem lennétek azok??
Mert én nem.
2011. jan. 23. 06:52
2/24 anonim válasza:
Előbb akasztanám fel magam, minthogy egy cigánnyal össze álljak.
6/24 anonim válasza:
Előző vagyok.
Hozzáteszem, hogy csak magyar férfiakkal tudok kapcsolatot elképzelni.
8/24 anonim válasza:
Biztos hogy nem. A cigány vér mindig kiütközik előbb-utóbb.
Aki meg jön majd az "ugyanolyan ember" dumával, meg is érdemli a sorsát.
9/24 anonim válasza:
Nem valószínű.
De ha tényleg normális lenne, meg minden, akkor lehet.
10/24 anonim válasza:
félcigánnyal már jártam,és életem legjobb nője volt.kitartó,hűséges,okos,gyönyörű.nem tudom,de rengetegszer csalódtam pozitívan a cigányokban.
és nálam jobban senki nem tudja,h milyenek.van rossz oldaluk is meg jó is.egyértelműen több a negatívum mint a pozitívum,és ezt tudja mindenki.
24/ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!