Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok ti járnátok cigány lánnyal, fiúval?
Figyelt kérdés
Ha ti nem lennétek azok??
Mert én nem.
2011. jan. 23. 06:52
13/24 anonim válasza:
Nem valószínű mert az esetek többségében úgyis teljesen más a mentalitásuk mint nekem.
L/19
15/24 anonim válasza:
A kérdés nem jó... büdös cigány barátnő nem kéne... ellenben rendes roma származású lánnyal szívesen. Aki meg írta hogy, aki jön az "ők is emberek dumával, megérdemli a sorsát", ismerek olyan romát aki ezerszer rendesebb némely fehér embernél... erről ennyit.
16/24 anonim válasza:
Nem, egyszerűen nem jön be. De ugyanígy nem járnék olasz, spanyol, görög fiúval se. Nem jön be ez a "hangos" mentalitás.
18/24 anonim válasza:
Előbb fanyalodnék valami négylábú lényre...
19/24 anonim válasza:
biztos hogy nem! undorító egy népség
20/24 anonim válasza:
Nekem a cigány az, aki úgy él, mint a cigányok, putriban, lopnak, tanulatlanok, bunkók, a családjuk kinyír mindenkit.
Mindenki más nem cigány, ha valaki betartja a társadalmi normákat, úgy él, mint mi, akkor nem érdekel, csak ilyen a cigányok 1%-a MAX.
Ha az 1%-ból találnék olyat, aki gyönyörű, akkor nem látnám semmi akadályát, elvégre arab bnőm már volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!