Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kamaszok! A ti anyukátok is...

Kamaszok! A ti anyukátok is ilyen fura vagy csak az enyém? Vagy ez normális?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és ha megkérem anyát,hogy vegyen meg nekem egy konyvet akkor arra azt mondja nem,mert szerinte folosleges(igaz legutóbb az Alice csodaországbant kértem amibol nem tanulok,de érdekel),de amikor azt kérdeztem meg,hogy lehe-e fulpiercingem rogton igent mondott.szerintem ez kicsit fura azt hittem az anyák annak orulnek,ha a lányuk tanulni és hasonlókat akarnak és inkább a piercingre mondanak nemet.
2012. okt. 20. 20:23
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nekem is furcsa volt de anya engedte a pircinget. Viszont néha azt érzem hogy pl az egészségem meg nem érdekli annyira...ez is kicsit furcsa :)
2012. okt. 21. 00:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Iratkozz be könyvtárba ;)
2012. okt. 23. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!