Kamaszok! A ti anyukátok is ilyen fura vagy csak az enyém? Vagy ez normális?
hát, mint gyakorló anya, és többek között egy kamasz fiú anyja mondom, ez baromi furcsa..
én kiugranék a bőrömből, ha a fiam könyvet kérne.
Nem feltétlenül ellentmondásos ez :)
Az anyukád- bár túl sokszor biztosan nem gondolsz bele - emberből van. Talán számodra nem mindig egyértelmű, de csak érted él, minden döntésével csak neked akar jót. Most sokszor úgy érzed, hogy nem jól csinálja, ellentmondásos stb,. de a lényeg mindig az, hogy NEKED akar jót, az élete e cél körül forog.
Azon a napon, amikor azt a bizonyos könyved kérted, talán épp drágábban vett meg valamit a boltban, míg amikor a piercing jött szóba, akkor épp több pénz volt a zsebében.
Nekem még csak picike, ovis gyerekeim vannak, így már van gyerekem, de a kamaszkor sem volt oly rég, azt hiszem eléggé képben vagyok most :) Megnézek egy híradót, a bankszámlaszámom vagy vitatkozom egyet a pénzt kereső apukával és azonnal "semmit sem megvásároló" anyuvá változom, míg máskor, amikor optimista a hangulatom, épp elpasszoltam valamit a vaterán jó áron vagy sikerült spórolnom egy vásárláson x forintot, apa plusz pénzt hozott haza stb, akkor meg hajlok az éppen aktuális szeszély felé.
Remélem érthető amit írtam, bár igazán érteni majd csak pár év múlva fogod sajnos...
Értem :)
Mégis azt gondolom, hogy amit leírtál az két kiragadott szélsőséges példa, ami alapján téves véleményt lehet csak alkotni. Visuont ez a szélsőséges, teljesen érzelmeken alapuló racionalitás nélküli gondolkodás a korod sajátossága, majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!