Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyszer visszakaphatom a...

Egyszer visszakaphatom a fiúbarátom? (hosszú)

Figyelt kérdés
Tavaly szeptemberben ismertem meg.Facebookon rámírt,mert megtetszettem neki iskolában.Nem is tartott sokáig,legjobb barátok lettünk,ilyen kavarás,szerelmi dolgok nem voltak,olyanok lettünk,mint akik 50 éve legjobb barátok..ez ment 2012 májusig.. apám,testvérem,és legjobb barátom volt egyben.Ott kezdődtek a bajok,mikor 2 barátjának megtetszettem,akik + unokatestvérek.Mindkettő kapart utánam,ekkor jött,hogy a fiú barátom szerelmes belém stb. nagy nehezen letisztátuk,eddig minden ok volt.Egyik fiú,legyen H aki külsőre macsó,belül lecsó.:D tehát nagy nulla,csak szórakozott a végén velem,másik fiú,legyen K belém is szeretett.Én 2 hónapja összejöttem K-val,és a legjobb fiú barátom elkezdett flegmáskodni,be is szólogatott,és jól leosztottam egy hétfőről keddre állítólag megutált,befejezte velem a barátságot stb. ami nekem SZÖRNYEN FÁJ!!Tudtam fbn jelszavát,mindnekinek szidott,hogy pénzremenős rib*** vagyok,meg kihasználtam meg ilyenek,közben meg barátok voltunk.De ez az egy év alatt 2 csajba volt szerelmes,hosszú drámákis voltak.Lényeg,hogy már több,mint 1 hónapja nem beszélünk,suliban kerül,de azért bámul..úgy tesz,mintha legboldogabb lenne,közben meg látszik rajta,hogy fáj neki.Barátommal beszélt párszor,és neki azt mondta soha többet nem fog velem beszélni,számára hallott vagyok,befejezte velem.:/ én meg 1 hónapja napi szinten sírok miatta,annyira szerettem.Facebookon én kitöröltem ismerőseim közül,miután megtudta,hogy tudom jelszavát ki is tiltott.Azután se kép,se hang,iskolában néz néz,mutatja,hogy kemény legény,de flegma is.Nekem ő volt mindenem,vissza akarom kapni.És a kur***** nem gondolta komolyan,de mikor szid valakit ilyen p*cs. Egyszer visszakaphatom?Mit tegyek?Előre is köszönöm a válaszokat! 16/L
2012. okt. 19. 22:49
 1/2 A kérdező kommentje:
És igen,barátom és ő legjobb barátok voltak,ő hozott minket össze,az ő szülinapján tetszettem meg barátomnak,tehát úgy rendezett minket..:(
2012. okt. 19. 22:52
 2/2 anonim válasza:
úh ez elég csúnya :/ most ugye bár eltelt félév...most mivan köztetek?
2013. máj. 28. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!