Roma szomszédot?
Igen, mert apámat akarnám lebeszélni róla. De inkább elmegyek albérletbe, mert olyan hülye szegény. Állandóan azzal jön, hogy úgyse a szomszédba megy lopni. (nekem is benne lenne olyan 800.000 Ft-om, meg még adnék olyan 200.000-et, ha egy normálisat vennének. De így? Csak buktam azt a 800-at, mert vissza úgyse adják) Persze olyanokat azért mond másoknak, hogy nekünk venne házat. KEzdjük ott, hogy se én, se öcsém nem fog odaköltözni. Meg én alapból a nagyszülői házba fogok. Nagyszüleim már beígérték elég régen, hogy enyim lesz a ház, mert jobban én vagyok ott, meg velem vannak legjobba.
Ha normálisat vennének, oda költöznék, de én cigányok mellé és elé nem fogok. Félek tőlük. Meg hát igen, bármire képesek. Itthon meg már nem írom. (ezért megyek szerintem albérletbe :S) Dehát apám olyan hülye, hogy még mindig bízik bennük, pedig nem egy-kettő verte már át nem kis összegekkel. De ilyen. Neki többet ér a ház, mert jobb szerkezetileg, mint hogy megnézze, hogy kik a szomszédok. A másik szomszéd meg bolond, ezt az ottlakóktól tudjuk. Seprűvel vigyáz kint a szilvafájára, hogy ne egyenek róla, meg képes megkergetni valakit, ha levesz egy szemet, mentünk már el előtte kutyátsétáltatva, de akkor is kijött pofázni, hogy mit képzelünk mi, végigugattatjuk az utcát, ő nem tud pihenni, mindjárt kiengedi a kutyáját, hogy szétszedje a milyenket meg ilyenek. De az most beteg, apám meg meg van áldva vele, hogy úgyse sok van neki. (ezt mondják, de mi van ha felépül? Az minden nap fel fog jelenteni) nem tudom egyszerűen lebeszélni. Én vagyok a hülye fafejű kis köcsög, meg velem nem lehet semmit megbeszélni, meg én vagyok az utálatos, így-úgy, nekem nincsenek barátaim, stb. (vannak, csak nem is hívom őket ide, mert akkor is mindig okoskodnak, apám akkor is mindig pofázik, hogy csináld ezt-azt-amazt. Nem beszélve, hogy egy rakat kutyánk van, amiktől nem csak szag, de zaj is van redesen. Ide nem is hívok senkit, azért lenne jó, ha egy olyat vennénk, ahova elköltöznék, és akkor jöhetnének haverjaim is, meg lehetnének bulik is. De olyanokért szólnak, hogy mennyit ihatok meg ilyenek. Meg hogy ha cigizek, mehetek a háztól meg hasonlók. Pedig már nem vagyok anyuci/apuci kicsi fia, csak úgy kezelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!