Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent magyarul ez a...

Mit jelent magyarul ez a cigány mondat?

Figyelt kérdés

Előre szólok, h nemtom, h kell írni.

Szoma fakagye pula? Fati puca re? Pupuda pizda?

.

2012. okt. 10. 08:45
 1/9 anonim válasza:
95%
van nálad érték? telefon? óra? :D:D
2012. okt. 10. 23:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt hittem, h csúnyát jelent. Csak annyit mondtak kérdezzem meg egy cigánytól, majd jól megkerget és akkor megtudom. :D
2012. okt. 11. 11:17
 3/9 Lewy crafterpro válasza:
1. válaszoló szebb lett a napom miattad :D
2012. okt. 16. 07:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Valaki megmondaná? Én tényleg megkérdezek egy cigányt!
2012. okt. 16. 10:29
 5/9 anonim ***** válasza:

A pizda p.csát jelent, de nem cigányul, hanem szláv nyelveken, a többit nem tudom.

Trágár szöveg, az biztos.

2012. okt. 25. 03:20
 6/9 anonim ***** válasza:
ez nem romanul van veletlen? vagy cigany roman mix sztem. a pula az faszt jelenthet a pizda meg puncit.
2012. okt. 26. 17:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták cigány. Attól lehet lengyel vagy ki tudja milyen. Mit jelent magyarul ez a mondat?
2012. okt. 26. 18:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Bekapnád a fa*szomat?

Tetszik a pucám?

Szereted a pi*csát?

Nagyjából ez lenne.

Nem vagyok cigány de gyerekkoromban olyan helyen nöttem fel ahol volt pár cigány család az utcánkban és hát milyen egy gyerek? A csúnyát hamarabb megtanul mint bármi mást. Tudok egy keveset cigányúl is meg románúl is. Szerintem ne kérdezd meg egy cigánytol mert lehet rossz néven venné és talán bajod esne ha jön a pereputty. :)

2013. szept. 25. 11:49
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Amúgy van cigány ismerősöm akivel jóban vagyok, rendes ember és tud is cigányul, felhívtam volna, hogy megkérdezzem, Nála nem gond ez, csak nem találtam a számát. Régi sulis társak és jó haverok voltunk.

2013. szept. 26. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!