Roma szomszédot?

Figyelt kérdés
Házat nézünk, egyiknél cigányok a szomszédok. Hát nem a legjobb hírűek, de a szomszédba ott vannak a tyúkok, este vannak ott amíg etetnek, meg reggel 10 percet. A ház bebútorozva van, oda sem mentek be. Bár mifelénk azt mondják, hogy a cigány se a szomszédhoz tör be. De nekünk azért lenne ott ló, (papíros nóniusz, kb 300.000 Ft), díszállatok. Meg egyéb apróságok, pl régiséggyűjtő vagyok, az is van kb 200-300.000 Ft értékben. Ilyeneket tartanánk ott. Ti mit tennétek az én helyembe? Anyagilag, és állapotilag is ez a legjobb.
2012. okt. 18. 20:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezösködjetek körbe a faluban...

Èn biztosan nem költöznék cigány szomszédságába.!!!!

2012. okt. 18. 20:18
 2/14 anonim ***** válasza:

Figyelj mindenkinek jár egy esély az érvényesülésre, onnantól rajta áll vagy bukik hogy mennyire fogadtatja el magát legalább köszönő viszonyig a szomszéddel

Amúgy 220W-ot rárakod a kilincsre olcsó és tanulságos

20/F

2012. okt. 18. 20:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát őszintén megmondva a cigányok több mint a 80%-ában nem lehet megbízni . De én személy szerint nem költöznék melléjük . De azért kérdezd meg a szomszédjaikat , hogy mi a helyzet velük . De egyébként saját tapasztalatból tudom , hogy ha pénzt látnak akkor megőrülnek és még az addig normálisnak tűnőnek is azon forog az agya , hogy hogyan szerezhetné meg .
2012. okt. 18. 20:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan, nincs elég olyan ház, ahol nem cigány a szomszédod? Csak egyszer vesszetek össze egy apróságon, onnantól kezdve pokol lesz az életetek! A törvény is az ő oldalukon áll, a fehérek adójából fizetett sündőrség se fog kijönni, ha a kertedben ólálkodik éjjel!
2012. okt. 18. 20:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha már tifelétek azt mondják, hogy nem a szomszédokhoz tör be, akkor mégis csak bűnöző, nem? Ilyen esetben ne úgy közelítsd meg a kérdést, hogy roma/nem roma, hanem úgy, hogy akarsz egy bűnöző szomszédot? Igen vagy nem?
2012. okt. 18. 20:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Mind igaz, amit előttem írtak...

+ bónuszként állandóan őrjöngenek, kiabálnak, veszekednek vagy egyszerűen csak bömböltetik a zenét.

És szólni sajnos nem lehet nekik, mert akár még le is szúrnak érte....

Én nem költöznék cigány mellé.

2012. okt. 18. 20:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Ezt kéne apámnak megértenie! Jelenleg is van kb 3 m közös szakasz egy másik cigány családdal, ott a két öreggel nincs baj, de a köjkök (unokák) a szomszédba többször ugrottak át, mert átment a labda, meg ilyenek. Nálunk is találni a szemetükből, de ha az öreg megtudja, olyat lekever nekik. Mondjuk ott azért rendezett az udvar, meg minden, de én is azt mondom, hogy nem ér fél millióval többet, mert a szomszéd. Ez lenne 3,5 M a másik 3, de ott a ház szerkezete nem jó, valamint van egy 4-ért, amit akarnak jobban, de ott kicsi a kert, meg ott is bajos az egyik szomszéd. A kert végéig pázsitfű van, nekünk meg állat is lenne, disznó, tehén, ló. A 3 M mellet egy ismerős lakik, neki is van jószág, így ott nem lenne baj se vele, de azt meg apám vmiért nem akarja :S
2012. okt. 18. 20:48
 8/14 anonim ***** válasza:
51%

Hát mi 15 évet éltünk falun, a szomszédunk aki egyébként elég nagy trianonista volt 8 macskánkat intézte el, az egy utcával odébb élő cigány pedig sosem ártott senkinek. Alkalmi munkából élt, és mindig megbecsülte amit kapott érte. Persze rendészeresen kapott "kedvességeket", például a szomszédunktól, meg egyéb ilyen alakoktól.

"Hát őszintén megmondva a cigányok több mint a 80%-ában nem lehet megbízni "

És a te bőrszíned hány százalékában nem lehet megbízni?!

Undorító magyar mentalitás.

Különben sem onnan kerülnek ki a megélhetési bűnözők, ahol este kijárnak tyúkot etetni. Láttatok ti már igazi mély szegénységben élő cigányokat, vagy csak a 200 forintért késelés és haverom haverjával' sztorikat ismeritek?!

Azok a cigányok akik lopni járnak csak el nem igazán szoktak tyúkokat etetni, meg két házat fenntartani. Mert ugye valahol csak vannak, amikor épp nem tyúkot etetnek, meg reggel ott vannak.

2012. okt. 18. 20:56
 9/14 A kérdező kommentje:

Uhh, ezt elértettük szerintem!

A ház, amit néztünk, ott vannak tyúkok. A cigányok 0-24 otthon vannak. Én igazából nem is tőlük félek, hanem a szembeszomszédtól, ahonnan a kiscigányt hetente viszik el a rendőrök, (12 éves, rablás, testi sértés, lopás, had ne soroljam) Na ő képes lenne bármire, és hát vele konfliktusunk is volt már, mert nem engedtük be, mert egyser meg akarták verni. Na amit akkor hozzánkpakolt! Mocskos szemét fírgek vagyunk, meg szemít rasszistá gecík, meg hasonlók. Pedig egy rossz szavunk nem volt hozzá. Csak nem engedtük be. Mint kiderült, rendőrök elől menekült, mert azt hitte, érte mennek, mert előtte is csinált valamit.

2012. okt. 18. 21:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha tényleg olyan amit mondasz én a helyedben biztosan nem venném meg azt a házat és belegondolva lehetséges , hogy miattuk árulja az előző tulaj .
2012. okt. 18. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!