Roma szomszédot?
Kérdezösködjetek körbe a faluban...
Èn biztosan nem költöznék cigány szomszédságába.!!!!
Figyelj mindenkinek jár egy esély az érvényesülésre, onnantól rajta áll vagy bukik hogy mennyire fogadtatja el magát legalább köszönő viszonyig a szomszéddel
Amúgy 220W-ot rárakod a kilincsre olcsó és tanulságos
20/F
Mind igaz, amit előttem írtak...
+ bónuszként állandóan őrjöngenek, kiabálnak, veszekednek vagy egyszerűen csak bömböltetik a zenét.
És szólni sajnos nem lehet nekik, mert akár még le is szúrnak érte....
Én nem költöznék cigány mellé.
Hát mi 15 évet éltünk falun, a szomszédunk aki egyébként elég nagy trianonista volt 8 macskánkat intézte el, az egy utcával odébb élő cigány pedig sosem ártott senkinek. Alkalmi munkából élt, és mindig megbecsülte amit kapott érte. Persze rendészeresen kapott "kedvességeket", például a szomszédunktól, meg egyéb ilyen alakoktól.
"Hát őszintén megmondva a cigányok több mint a 80%-ában nem lehet megbízni "
És a te bőrszíned hány százalékában nem lehet megbízni?!
Undorító magyar mentalitás.
Különben sem onnan kerülnek ki a megélhetési bűnözők, ahol este kijárnak tyúkot etetni. Láttatok ti már igazi mély szegénységben élő cigányokat, vagy csak a 200 forintért késelés és haverom haverjával' sztorikat ismeritek?!
Azok a cigányok akik lopni járnak csak el nem igazán szoktak tyúkokat etetni, meg két házat fenntartani. Mert ugye valahol csak vannak, amikor épp nem tyúkot etetnek, meg reggel ott vannak.
Uhh, ezt elértettük szerintem!
A ház, amit néztünk, ott vannak tyúkok. A cigányok 0-24 otthon vannak. Én igazából nem is tőlük félek, hanem a szembeszomszédtól, ahonnan a kiscigányt hetente viszik el a rendőrök, (12 éves, rablás, testi sértés, lopás, had ne soroljam) Na ő képes lenne bármire, és hát vele konfliktusunk is volt már, mert nem engedtük be, mert egyser meg akarták verni. Na amit akkor hozzánkpakolt! Mocskos szemét fírgek vagyunk, meg szemít rasszistá gecík, meg hasonlók. Pedig egy rossz szavunk nem volt hozzá. Csak nem engedtük be. Mint kiderült, rendőrök elől menekült, mert azt hitte, érte mennek, mert előtte is csinált valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!