Ezért fel lehet jelenteni valakit? Vagy mit tegyek? SOS
Miért ne jelenthetnéd fel? Föleg ha valós adatokkal adta fel a hirdetést.
Amit viszont elötte érdemes végigondolnod, hogy a facebook barátnak jelöléssel még nem jár együtt a messenger elérhetőség és a telefonszám, ezeket már te adtad meg ki tudja miért.
Telefonszámot nem adtam meg, msn-t pedig azok láthatják, akik az ismerőseim.
Név, msn, életkor, meg egy olyan bemutatkozás, hogy szexet akarok idősebb pasasokkal! azt hittem, rosszul leszek, mikor megnéztük a barátaimmal. És mivel nekem a vezetéknevem elég ritka és ilyen nevű ember sincs még egy az országban, legalábbis nem tudok róla, így bárki megtalálhatott:( Ezért bosszant nagyon-nagyon a dolog.
Nem hiszem, hogy a rendőrök csodát tennének. Az érintett társkereső oldalakon érdemes kérni az adatlapok letiltását.
Te meg mindenképpen tanulj az esetből. Ha facebookon törölsz valakit, akoor tessék letiltani, hogy ne is lássa többet az adatlapodat. Msn-en meg ne vegyél fel minden jöttmentet...
Kérdezd meg a rendőrségen.
Ennél kevesebbért is intézkedtek már egyébként, személyes ismerősi körömben, lehet bízni bennük.
volt par eve egy botrany amikor egy weboldalon bosszubol szexkepeket raktak ki a csajaikrol az ex pasik.
az az ugy joval sulyosabb ennel es megse lett kovetkezmenye
mindenesetre jelentsd fel az illetot, ha volt olyan hulye hogy be is ismerte neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!